Anasayfa Haber Bülten LG, UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo Monitörünü Tanıttı

LG, UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo Monitörünü Tanıttı

LG UltraGear 27GN880

LG UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo monitörler, TN Speed ile karşılaştırılabilen IPS 1 ms gecikme süresi sunuyor. NVIDIA G-SYNC uyumlu 144Hz yenileme hızı sunan, sabitleme aparatı ve rondelaya sahip standıyla birlikte gelen monitörler, Genişletme/Daraltma, Döndürme, Eksen, Yükseklik, Eğim ayarlarına imkan tanıyor.

LG Electronics (LG), UltraGear 27GN880 Nano IPS Ergo monitörleri tanıttı. Yüksek renk doğruluğu, yüksek yenileme hızı, düşük tepki süresi ile HDR10, Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync desteği sunan monitörler, hareket kabiliyetiyle dikkat çekiyor.

27 inç boyutundaki UltraGear 27GN880 Nano IPS, 2560 x 1440 çözünürlük, 350 cd/m² parlaklık ve %98 oranında DCI-P3 renk gamutu sunan bir model.

LG UltraGear 27GN880

1ms(GtG) ve 144 Hz’lik tazeleme hızı, oyuncuların sonraki kareyi daha hızlı görmelerini ve görüntünün daha sorunsuz akmasını sağlıyor. Rekabet seven oyuncular, rakiplerine daha hızlı tepki verebiliyor ve kolayca hedefe nişan alabiliyorlar.

HDR10, Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync Desteği

HDR oyun ve medya destekli monitör, Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync desteği de sağlıyor. Bu sayede, hangi ekran kartı kullanılırsa kullanılsın, çok daha akıcı bir görüntü elde edilebiliyor. Monitörün kendi arayüzünde ise, Dinamik Hareket Senkronizasyonu, Siyah Dengeleyici ve Nişan imleci desteği de sunuluyor. “Dinamik Hareket Senkronizasyonu” giriş gecikmesini en aza indiriyor. Böylelikle, oyuncular her anı gerçek zamanlı olarak yakalayabiliyor. Monitörün siyah dengeleyici özelliğiyle de, karanlık yerlerde detayların daha net görülebilmesi sağlanmış.

Monitör giriş/çıkış noktasında da 2 adet HDMI ve 1 adet DisplayPort girişi sunuyor.

Tasarım

Sabitleme aparatı ve rondela ile gelen LG UltraGear 27GN880, ekranın genişletilip daraltılmasını, döndürülmesini, ekseni etrafında çevrilmesini, yükseltilip eğilmesini mümkün kılmanın yanı sıra, en rahat olunan ekran konumu elde edilmesini de sağlıyor.