Anasayfa Haber Yeni Redmi Note 9 Modelleri Duyuruldu! İşte Özellikleri

Yeni Redmi Note 9 Modelleri Duyuruldu! İşte Özellikleri

Yeni Redmi Note 9 modelleri

Yeni Redmi Note 9 modelleri uzunca süren sızıntı haberlerinin ardından resmi olarak tanıtıldı.

Xiaomi’nin alt markası Redmi, bugün düzenlemiş olduğu etkinlikle beraber yeni Redmi Note 9 Pro 5G, Redmi Note 9 5G ve Note 9 4G modellerini duyurdu. Peki, yeni Redmi Note 9 modelleri fiyatı ve özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor? Gelin, yeni Note 9 modellerinin özellikleri ve fiyatına yakından göz atalım.

Redmi Note 9 Pro Fiyatı ve Özellikleri

Çin’e özel olarak tanıtılan yeni Redmi Note 9 Pro, hem şık tasarımı hem de sahip olduğu teknik özeliklerle ön plana çıkıyor. Yeni Note 9 Pro modeli ise daha önceki sızıntılarda da belirtiği gibi 120Hz yenileme hızına sahip olan 6.67 inç boyutundaki bir FHD+ IPS LCD ekranın üzerine kuruluyor.

Gücünü ise Snapdragon 750G işlemcisinden alan yeni nesil telefon, aynı zamanda 6/8 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçenekleriyle beraber geliyor. Bunun haricine 33W hızlı şarj destekli 4.820 mAh boyutundaki bataryadan güç alan telefon, ayrıca sıvı temelli LiquidCool teknolojisine de ev sahipliği yapıyor. Bu sayede yeni Note 9 Pro uzun kullanım sırasında oluşabilecek aşırı ısınma sorununu da ortadan kaldırıyor.

Kamera tarafında ise serinin yeni telefonunda dörtlü kamera sistemi bizleri karşılıyor. Bu kameralar ise 108 MP ana, 8 MP ultra geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP derinlik şeklinde sıralanıyor. Ayrıca cihazın ön tarafında 16 MP çözünürlüğündeki bir selfie kamerasına yer veriliyor.

Redmi Note 9 Pro 5G Fiyatı

Düzenlenen etkinlikle beraber yeni Redmi Note 9 Pro 5G fiyatı da resmi olarak açıklandı. Bu kısımdaysa serinin tepe modelinin 243 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulacağı belirtildi.

Redmi Note 9 5G özellikleri ve fiyatı

Redmi Note 9 5G Özellikleri ve Fiyatı

Redmi Note 9 5G, serinin Pro modelinin aksine 60 Hz yenileme hızına sahip olan 6.53 inç boyutundaki LCD ekranın üzerine kuruluyor.

22.5W hızlı şarj destekli 5.000 mAh boyutundaki bir bataryayla beraber gelen telefon, gücünü ise MediaTek Dimensity 800U işlemcisinden alıyor. Bu işlemciye ise 6/8 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçenekleri eşlik ediyor.

Bunun dışında üçlü kamera kurulumuyla beraber geldiği söylenen telefonun arka tarafındaysa 48 MP ana, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP makro kameralarına yer veriliyor. Cihazın ön tarafında ise 13 MP çözünürlüklü bir selfie kamerası bulunuyor.

Redmi Note 9 5G Fiyatı

Redmi’nin açıklamalarına göre serinin ortanca modeli 197 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

Redmi Note 94G

Redmi Note 9 4G Özellikleri ve Fiyatı

Redmi Note 9 4G modelindeyse bizleri 60 Hz yenileme hızı sunan FHD+ çözünürlüklü bir LCD ekran karşılıyor.

Bununla beraber 18W hızlı şarj destekli 6.000 mAH boyutundaki bir bataryaya gelen telefon, gücünü ise Snapdragon 662 işlemcisinden alıyor. Söz konusu bu işlemciye ise 4/6/8 GB RAM ve 128/256 GB dahili hafıza seçenekleri eşlik ediyor.

Serinin diğer modellerine kıyasla farklı bir tasarıma sahip olan telefonun arka tarafındaysa dikey şekilde konumlandırılmış üçlü kamera kurulumuna yer veriliyor. Bu kameralar ise 48 MP ana, 2 MP makro ve 2 MP derinlik şeklinde sıralanıyor.

Redmi Note 9 4G Fiyatı

Uygun fiyatıyla dikkat çeken damla çentikli Redmi Note 9 4G modeli ise 151 dolardan başlayan fiyatlarla Çin’de satışa sunulacak.