Anasayfa Haber Battlefield 6 Ne Zaman Duyurulacak?

Battlefield 6 Ne Zaman Duyurulacak?

Battlefield 6 ne zaman duyurulacak

Oyuncular tarafından merak edilen Battlefield 6 duyurusu ile ilgili yeni detaylar bilgiler paylaşıldı.

Electronic Arts, kısa bir süre önce yapmış olduğu açıklamayla beraber yeni Battlefield oyununun 2021 yılı içerisinde piyasaya sunulacağını belirtmişti. Oyuncular Battlefield 6 duyurusu için yapılacak olan resmi açıklamanın yolunu gözlerlerken, bugün önemli bir iddia ortaya atıldı.

Oyun sektörünün tanınan isimlerinden biri olan Tom Henderson, Battlefield VI‘da her şeyin oyuncuların istediği gibi olacağını ifade ediliyor. Bu kısımda DICE’in oldukça sıkı bir çalışma yürüttüğünü de belirten Henderson, oyunun duyurusu için de çok uzun bir süreç kalmadığına da özellikle dikkat çekiyor.

Henderson’ın raporunun ardından oyunun ilk gösterimi hakkında da bir takım bilgiler paylaşıldı. Oyunun ilk gösteriminin 2021’in baharında gerçekleşeceğini söyleyen kaynaklar, ayrıca oyunun 2021’in sonuna doğru piyasaya sunulacağını da belirtiyorlar.

En Kapsamlı Battlefield Oyunu Geliyor

Bildiğiniz gibi EA geçtiğimiz günlerde yeni Battlefield oyunu hakkında bazı önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bu kısımdaysa, DICE’in bu zamana kadarki en kapsamlı Battlefield oyunu üzerinde çalıştığını da müjdeleyen firma, böylece oyunculara bambaşka bir deneyim sunacaklarını da belirtmişti.

Bunun yanı sıra yapımcı firma oyunun PC haricinde sadece yeni nesil konsollara geleceğini de doğrulamıştı. Ancak oyunun PS4 ve Xbox One konsollarına gelip gelmeyeceği hakkında herhangi bir açıklama yer almıyor.