Anasayfa Haber Samsung, 2021’de 4 Yeni Katlanabilir Akıllı Telefon Tanıtabilir

Samsung, 2021’de 4 Yeni Katlanabilir Akıllı Telefon Tanıtabilir

Samsung Galaxy Z Fold 3

Güney Kore kaynaklı yeni bir rapora göre, Samsung’un gelecek yıl dört adet katlanabilir telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor.

Samsung, 2021’de katlanabilir akıllı telefon serüvenine güçlenerek devam edecek. Güney Koreli kaynaklar, teknoloji devinin iki Galaxy Z Fold 3 modeline yeşil ışık yaktığını ve bu yılki Galaxy Z Flip cihazlarının başka bir devam cihazlarını da piyasaya süreceğini iddia ediyor. Serinin yeni telefonları, Galaxy Z Flip 3 ismiyle piyasaya sunulacak. Bu nedenle raporlar, 2021’de Samsung’un katlanabilir telefonlar için yeni formlar üretmeyeceğini gösteriyor.

Tüm bunların yanında, katlanabilir telefonların dördünün de 2021’in ikinci yarısında geleceği iddia edilmiş. Samsung’un mevcut planının ise Ağustos ayında üretime başlanması yönünde olduğu söyleniyor. Ayrıca, iki Galaxy Z Fold 3 modeli, Samsung’un sözde Çin için planladığı özel bir cihaz olduğu için, hedeflenen pazarlara göre farklılık gösterecek.

Galaxy Z Flip 5G fiyatı ve özellikleri

Yeni nesil Galaxy Z Flip ise, uygun fiyatlı bir model olacak gibi gözükse de, 5G desteğiyle geliyor olması ve özellik bakımından amiral gemisi telefonlara yakın olması kafaları karıştırıyor. Yeni nesil akıllı telefonların, Galaxy Note serisine nasıl bir etki yapacağı merak konusu. Ancak yine de Samsung’un kalem donanımlı amiral gemisi telefon serisi Galaxy Note’un yeni cihazının da önümüzdeki yıl duyurulacağını belirtebiliriz.

Son olarak, kesin bilgilere yeni yılla beraber ulaşabileceğimizi ve Samsung’un yeni nesil telefonlarının neler olacağını bu tarihten sonra kesin olarak görebileceğimizi belirtelim.