Anasayfa Haber Galaxy Buds Pro’nun Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Galaxy Buds Pro’nun Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Buds Pro

Sızan yeni bilgiler, Galaxy Buds Pro’nun teknik özelliklerini, bataryasını ve olası fiyatlandırmasını içeriyor.

Galaxy Buds Pro, Samsung’un en son çıkan kablosuz kulaklık sürümü olacak ve gelecek ay Galaxy S21 ile birlikte tanıtılacak. Yeni kablosuz kulaklığın tasarımı ve renk seçenekleri ile ilgili geçtiğimiz haftalarda bazı özellikler sızmıştı. Şimdi ise teknik özelliklerini sızan yeni bilgiler arasında yer alıyor.

Yeni kablosuz kulaklık, FCC sertifikasına göre SM-R190 model numarasına sahip gözüküyor ve detaylar arasında Bluetooth 5.1 desteği dikkat çekiyor. Samsung’un önceki nesil kablosuz kulaklıkları Bluetooth 5.0 özelliğini kullanıyordu ancak Galaxy Buds Pro’da bu hususta bir iyileştirme mevcut. Böylelikle yeni kulaklık, akıllı telefonlara, tabletlere veya bilgisayarlara bağlandığında daha güçlü ve daha güvenilir bir kablosuz bağlantı sunabilecek. Bluetooth 5.1 özelliği ayrıca yeni kulaklığın SmartThing Find ile birlikte daha güvenilir bir şekilde çalışabilecek olması anlamına da geliyor.

Galaxy Buds Pro özellikleri

Samsung, yaklaşan yeni kablosuz kulaklık kutusunun batarya kapasitesini 500 mAh olarak belirlemiş. Ayrıca, kulaklıklar da kendi başlarına 60 mAh’lik bataryaya sahip olacaklar. Bu durum, Galaxy Buds Pro’nun, Galaxy Buds+’dan daha uzun süre şarj edilmeden dayanabileceği anlamına geliyor. Aynı zamanda, geliştirilmiş batarya kapasitesi ile ANC açıkken de kulaklıklar uzun süre dayanabilecekler. Bunların yanında Galaxy Buds Pro, aktif gürültü engelleme özelliğine de sahip olacak.

Kulaklıkların kutusunun sızdırılan şemaları, şarj için bir USB-C tipi bağlantı noktasına sahip olduğunu gösteriyor. Bu kutular üç renk seçeneği ile satışa sunulacak; siyah, gümüş ve menekşe. Ayrıca, kulaklıkların daha önce sızdırılmış görüntüleri, Galaxy Buds Live benzeri yuvarlak kare bir kutuya sahip olduklarını gösteriyordu. Bununla birlikte, kulak içi kulaklıklarda, etkili gürültü yalıtımı için kulak içi kanal tasarımı da bulunuyor. Aynı zamanda, Qi kablosuz şarj desteğinin de yeni kulaklıklarda mevcut olması bekleniyor.

Son olarak, Samsung’un Galaxy Buds Pro’yu 199 €’lık fiyat etiketiyle satışa sunmayı planladığını belirtelim. Bu fiyatlandırma yeni nesil kablosuz kulaklıkların Galaxy Buds Live’dan daha yüksek fiyata sahip olacağı anlamına geliyor.