Anasayfa Haber Xiaomi Mi 11 Pro Farklı Kamera Tasarımı İle Geliyor

Xiaomi Mi 11 Pro Farklı Kamera Tasarımı İle Geliyor

Paylaşılan bilgilere göre Mi 11 Pro farklı bir kamera tasarımı ile birlikte gelecek.

Bildiğiniz gibi Xiaomi, 28 Aralık günü düzenlemiş olduğu lansmanda Xiaomi Mi 11 modelini duyurmuştu. Ancak, Xiaomi bu lansmanda merak edilen Mi 11 Pro modelini tanıtmamıştı. Daha sonradan yayınlanan raporlarda ise Xiaomi Mi 11 Pro modelinin Şubat ayında düzenlenecek olan lansmanla birlikte resmiyet kazanacağı ifade edilmişti.

Xiaomi Mi 11 serisinin yeni üyesi herkes tarafından merak edilirken, bugün ise Mi 11 Pro’nun tsaarımı paylaşılan bir reklam afişi ile birlikte netlik kazandı. Bu kısımda paylaşılan görseli incelediğimizde serinin yeni üyesinin Mi 10 Ultra benzeri bir tasarımla birlikte piyasaya sunulacağını görmekteyiz.

Serinin giriş modeline kıyasla daha farklı bir kamera tasarımına ev sahipliği yapacağına şahit olduğumuz modelin ise, dörtlü arka kamera kurulumuyla birlikte geleceği de ifade ediliyor. Bu kısımdaysa kamera özellikleriyle ön plana çıkacağı belirtilen modelin, paylaşılan görselle göreyse, 120X Zoom özellikli bir periskop kameraya da sahip olacağı gözler önüne seriliyor.

Bu kameraların şimdilik özellikleri bilinmiyor. Ancak kameraların ana, ultra geniş açı, telefoto ve periskop şeklinde sıralanacağını tahmin ediliyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version