Anasayfa Haber Crytek, Crysis 4 Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Crytek, Crysis 4 Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Crysis 4

Yayınlanan iş ilanıyla beraber Crytek’in yeni bir AAA oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu oyunun ise Crysis 4 olabileceği iddia ediliyor.

Son olarak Crysis Remastered ile oyuncuların karşısına çıkan Crytek, bir süredir sessizliğini koruyordu. Özellikle Crysis hayranları Crysis 4 için Crytek’ten bir hamle beklerken, kısa bir süre önce şirketin internet sitesinde dikkat çeken bir iş ilanı yayınlandı. Yayınlanan iş ilanıyla beraber Crytek, yeni bir AAA oyun üzerinde çalıştığını doğruladı.

Yayınlanan ilana bakacak olursak, işe alınacak olan kişinin en az iki yıl deneyimli olması isteniliyor. Aynı zamanda işi alınacak olan kişinin daha önceden FPS oyunları üzerinde de çalışmasını tercih nedeni olarak belirten geliştirici firma, bu açıklamasıyla birlikte söz konusu yüksek bütçeli oyunun FPS türünde olduğunu da doğrulamış oldu.

crytek

Crysis 4 İddiaları Oyuncuları Heyecanlandırıyor

Hatırlarsanız, Crytek geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu açıklamayla beraber Crysis serisine ait olan yeni bir oyun çıkartacağını müjdelemişti. Birçok kaynağa göreyse, bugün paylaşılan bu iş ilanının Crysis serisinin yeni oyununa ait olduğu düşünülüyor.

Tabi, şimdilik Crytek tarafından resmi bir açıklama gelmeden net bir şey söylemek için çok erken. Ancak son paylaşılan raporları göz önünde bulunduracak olursak, Crytek’in önümüzdeki yıllarda yeni bir Crysis oyunu ile karşımıza çıkacağını tahmin etmekteyiz.

Son olarak Crytek tarafından yayınlanan iş ilanını ise hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Crytek iş ilanı