Anasayfa Haber Resident Evil Village, Mayıs 2021’de Çıkacak

Resident Evil Village, Mayıs 2021’de Çıkacak

Resident Evil Village

Resident Evil Village, Mayıs 2021’de Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PS4 ve PC platformlarına gelecek.

Capcom, Resident Evil Village oyununun 7 Mayıs 2021‘de yayınlanacağını açıkladı. Serinin yeni oyunu 2017’deki Resident Evil 7: Biohazard’ın doğrudan devamı niteliğinde olacak.

Oyun başlangıçta yeni nesil konsollar için özel olarak tanıtılmışken, Capcom oyunu mevcut nesil makinelerde oynanabilir bir duruma getirdiklerini açıkladı. Aylarca süren geliştirmeden sonra, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları da oyunu oynayabilecek.

Resident Evil Village

Geliştirici şirket, Resident Evil Showcase etkinliğinde Resident Evil serisindeki yeni yapımın uzun bir oynanış demosunun olacağını da belirtti. Demo, bulmacalardan set parçalarına ve hatta yepyeni üretim sistemine kadar oyunun birçok yönünü kapsıyor. Bu demo içerisinde oyuncular ayrıca Duke adı verilen yeni bir tüccar karakteriyle de etkileşime girebiliyorlar. Şu anlık bu demo PlayStation 5’de ücretsiz olarak erişilebilir durumda. İlerleyen aylarda diğer platformlar için ikinci bir demo da geleceği belirtildi.

Oyun 7 Mayıs 2021‘de tüm platformlarda yayınlanacak.