Anasayfa Haber Call of Duty Warzone 100 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Call of Duty Warzone 100 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Call of Duty Warzone 100 milyon oyuncu

Activision, Call of Duty Warzone’un 100 milyon oyuncuya ulaştığını açıkladı.

10 Mart 2021 tarihinde birinci yılını kutlayan Call of Duty Warzone, bundan 13 ay kadar önce piyasaya sürüldü. Piyasaya sürüldüğü günden bu yana adından sıkça söz ettiren yapım, bildiğiniz üzere 24 saatte 6 milyon, 3 günde 15 milyon, 10 günde 30 milyon, 1 ayda 50 milyon ve 9 aydaysa toplamda 85 milyon oyuncu sayısına ulaşmayı başarmıştı.

Oyun sektörüne damgasını vuran ve yoluna emin adımlarla devam eden Call of Duty Warzone’un güncel oyuncu sayısı ise yayıncı firma Activision tarafınca açıklandı. Bu kısımdaysa Twitter üzerinden bir takım açıklamalarda bulunan firma, Warzone’un 100 milyon oyuncu sayısını geride bıraktığını duyurdu.

Bildiğiniz gibi Şubat 2019’da çıkışını gerçekleştiren Apex Legens yaklaşık 2 yıllık bir sürede 100 milyon oyuncu sayısına ulaşmayı başarmıştı. Call of Duty Warzone’un ise bu oyuncu sayısına 1 yıldan biraz daha fazla bir süre içerisinde ulaştığını görüyoruz.

Call of Duty Warzone’un Üçüncü Sezonu Başlıyor

Bunun haricinde Warzone’un üçüncü sezonu 22 Nisan yani bugün başlıyor. Yeni içerikleri de beraberinde getirecek üçüncü sezon güncellemesinin ise yaklaşık 25.9 GB boyutunda olması bekleniyor.