Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 FE Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 FE Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 FE batarya kapasitesi

Güvenilir kaynakların servis ettiği bilgilerle beraber Samsung Galaxy S21 FE’nin batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Galaxy S20 FE modeliyle birlikte kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Samsung, bildiğiniz gibi bir süredir Galaxy S21 FE modeli üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde duyurulması beklenen cihazın özellikleri hakkında da yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediliyor.

Bu doğrultudaysa paylaşılan raporlarla beraber yeni nesil telefonun bazı teknik özelliklerinin yanı sıra merak edilen batarya kapasitesi de ortaya çıktı. Samsung’a yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre, serinin yeni telefonunun 4.500 mAh boyutundaki bir bataryadan güç alacağını görüyoruz.

Bunun haricinde yine aynı raporda yer alan bilgiler ışığında serinin yeni telefonunun 6.4 inç büyüklüğündeki AMOLED bir ekranın üzerine de inşa edileceği ileri sürülüyor.

Gri, gümüş, yeşil, mor ve beyaz olmak üzere beş farklı renk seçeneğine de ev sahipliği yapacağı konuşulan modelin, ayrıca 32 MP’lik bir selfie kamerasına da bünyesinde barındıracağı söyleniyor. Tüm bu bilgilerin haricinde S21 FE‘nin Snapdragon 888 ve Exynos 2100 işlemcili iki farklı versiyona da sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S21 FE batarya kapasitesi

Galaxy S21 FE Ne Zaman Duyurulacak?

Şimdilik, S21 FE’nin tanıtım tarihi ile ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Samsung’a yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre S21 FE modelinin Ağustos ayında düzenleneceği tahmin edilen Unpacked 2021 etkinliğinde lanse edileceği ön görülüyor.