Anasayfa Haber Far Cry 6 Oynanış Videosu Cuma Günü Paylaşılacak

Far Cry 6 Oynanış Videosu Cuma Günü Paylaşılacak

Far Cry 6 çıkış tarihi

Açık dünya oyunu Far Cry 6 için ilk oynanış videosu 28 Mayıs’ta Ubisoft canlı yayınında paylaşılacak.

Ubisoft’un uzun süredir devam eden açık dünya nişancı serisine yeni eklenen Far Cry 6, Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan, hükümdarı Antón Castillo’ya karşı silahlanmış olan kurgusal Karayip ülkesi Yara’da geçiyor. Oyuncu ise, Dani Rojas adında bir devrimci olarak ayaklanmaya Chorizo ​​adında tekerlekli sandalyedeki bir av köpeğinin yardımıyla katılacak.

Gerçek oynanış açısından, Far Cry 6 bir gizem olarak kalmaya devam ediyor, ancak 28 Mayıs Cuma günü TSE 19:30’da başlayacak bir canlı yayında oyunun oynanışına ilk düzgün bakışımızı atacağız. Far Cry’ın temel döngüsü oldukça iyi bir şekilde oluşturuldu, ancak Ubisoft, Yara’nın başkenti Esperanza’da dikey akışa odaklanmanın “oyunu baştan aşağıya değiştirdiğini” ve hatta belki de biraz Assassin’s Creed’e benzettiğini öne sürüyor.

2020’de hikaye yönetmeni Navid Khavari, “Çatılarda koşabilmek, arka sokakları kullanabilmek, bu ortamda oyundaki en zorlu rakiplerden bazılarına karşı savaşabilmek, bence gerçekten benzersiz ve taze” dedi ekledi: “Ve oyunun hissini tamamen değiştiriyor.”

Far Cry 6’nın gerçekten işleri anlamlı bir şekilde değiştirip değiştirmediğini görmek için sabırsızlanıyoruz ancak Ubisoft’un oynanış videosunu Cuma günü sunacağına şaşırmadık değil. Bu, 12 Haziran olarak belirlenen büyük E3 tarzı Ubisoft Forward etkinliğinden sadece iki hafta önce. Belki de bu, bu açıklama için beklentilerimizi çok yüksek tutmamamız gerektiği anlamına geliyor.

Far Cry 6 için çıkış tarihi açıklanmadı, ancak bu yıl içinde çıkması bekleniyor.