Anasayfa Haber eFootball 2022 Çıkış Tarihi Duyuruldu

eFootball 2022 Çıkış Tarihi Duyuruldu

eFootball 2022 Çıkış Tarihi

Serinin oynaması ücretsiz ilk oyunu olan eFootball 2022 için çıkış tarihi belli oldu.

Konami tarafından eFootball 2022 oyununun konsollar ve PC için çıkış tarihinin 30 Eylül olduğu açıklandı. Hatta Sonbahar sonunda oyuna daha fazla mod ekleneceği ve oyunun iOS ve Android gibi mobil platformlara da getirileceği ifade ediliyor.

Çevrimdışı maçlarda oyuncular yapay zekaya veya arkadaşlarına karşı mücadele edebilecek. Seçilebilecek takımlar arasında ise FC Barcelona, FC Bayern München, Juventus, Manchester United, Arsenal FC, SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, CA River Plate ve São Paulo FC yer alıyor. Seçilebilecek 6 stadyum ise Camp Nou, Old Trafford, Allianz Stadium, Emirates Stadium, Allianz Arena ve eFootball Stadium.

Çevrimiçi etkinliklerde ise nesiller arası maç eşleşmeleri mümkün olacak ve ödüller sağlayan önceden belirlenmiş takımlarla haftalık çevrimiçi etkinlikler gerçekleştirilebilecek. Maç modları tarafına baktığımızda ise eFootball Yaratıcı Ligi, Tur Etkinliği, Meydan Okuma Etkinliği, Çevrimiçi Hızlı Maç ve Çevrimiçi Maç Lobisi’ni görüyoruz. Oyuncu türleri arasında ise standart, trend, öne çıkan ve efsanevi oyuncular bulunuyor.

Daha sonra Konami düzenleme modu, mobil cihazlarda denetleyici desteği, PS5 dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik desteği, tam platformlar arası eşleştirme ve hatta Power Pass, Power Shot ve diğer özel vuruşlar gibi gelişmiş oyun özelliklerini eklemeyi planlıyor.

eFootball 2022, serinin ilk kez oynaması ücretsiz bir oyunu olmasıyla da öne çıkıyor.