Anasayfa Haber CORSAIR ve Ubisoft, Far Cry 6 İçin İşbirliği Yapıyor

CORSAIR ve Ubisoft, Far Cry 6 İçin İşbirliği Yapıyor

CORSAIRFarCry6

CORSAIR ve Ubisoft, iCUE cihazları aracılığıyla Far Cry 6 oyunu için özelleştirilmiş aydınlatma efektleri sağlayacak.

Donanım üreticisi CORSAIR ve oyun geliştirme stüdyosu Ubisoft, Ubisoft oyunlarının oynanışına uyacak biçimde iCUE uyumlu çevre birimleri aracılığıyla dinamik RGB aydınlatmanın uygulanması konusunda işbirliği yapıyor. Geçmişte Far Cry 5 ve The Division 2 ile başarılı bir şekilde gerçekleştirilen işbirliği, şimdi Far Cry serisinin yeni oyunu olan Far Cry 6 için de geçerli olacak. Böylelikle, açık dünya nişancı oyunu kullanıcıları, Far Cry 6 oynarken iCUE kurulumunda dinamik aydınlatma efektleri elde edebilecek.

CORSAIRFarCry6

Far Cry 6, oyuncuları donmuş bir tropik cennet olarak nitelendirilen Yara’ya davet ediyor. Oyunun hikayesinde ise Anton Castillo, Yara’nın diktatörü olarak kanlı ayak izlerini takip ederek, oğlu Diego ile birlikte ulusunu her ne şekilde olursa olsun eski ihtişamına geri döndürmeye kararlı. Oyun, bu hikaye çerçevesinde birçok görsel ve işitsel efekti de beraberinde getiriyor. Yapılan işbirliği ise oyuncuların CORSAIR iCUE yazılım uyumlu bileşenleri ve çevre birimleri aracılığıyla Far Cry 6’nın aksiyonunu ekranın ötesinde deneyimleyebilmesini sağlayacak. Kurulu olan tüm iCUE ekosistemi, oyun içi olayları gerçek zamanlı olarak yansıtacak.

CORSAIRFarCry6

CORSAIR Oyun Pazarlama Direktörü Lauren Premo, “Ubisoft ile olan ortaklığımızı sürdürmekten ve merakla beklenen Far Cry 6’ya daha fazla beklenti sunmaktan heyecan duyuyoruz. Far Cry 5 dahil olmak üzere önceki oyunlar için iCUE entegrasyonu, PC oyuncuları arasında büyük bir başarıydı ve Far Cry 6 ile bu özelliği daha da iyi hale getireceğimiz için heyecanlıyız.” diyerek işbirliğini sürdürdüklerini duyuruyor. Ubisoft’ta Ortalıklar ve Gelirler Başkan Yardımcısı Chris Early de CORSAIR ile olan işbirliğinin devamından mutlu olduğunu belirtiyor.

Son olarak Far Cry 6 iCUE oyun entegrasyonunun, oyunun lansmanı ile birlikte 7 Ekim’de sunulacağını belirtelim. Bununla birlikte, CORSAIR’ın ortaklığın devamı nedeniyle CORSAIR web mağazasından satın alınan Far Cry 6 oyunlarının içinde Furioso Jetpack öğesi ve daha fazlasını promosyon olarak vereceğini de ekleyelim. Aynı zamanda, Elgato Stream Deck için oyun içinde makro kısayolların kullanılmasını sağlayan özel bir Far Cry 6 profil simge paketi de Stream Deck Mağazası’ndan ücretsiz olarak indirilebilecek.