Anasayfa Haber Yeni Nesil DDR5 G.Skill Trident Z Bellekler Yakında Geliyor

Yeni Nesil DDR5 G.Skill Trident Z Bellekler Yakında Geliyor

G.Skill, yaptığı paylaşımla DDR5 teknolojisine sahip RGB aydınlatmalı Trident Z RGB RAM’lerinin yaklaştığına işaret etti.

Daha önce Adata, Corsair ve TeamGroup gibi üreticilerin DDR5 belleklerini görmüştük. Oyunlar ve hız aşırtma söz konusu olduğunda akla ilk gelen markalardan olan G.Skill, şimdi DDR5 standardında gelen yeni nesil bellekleriyle ilgili sinyaller verdi.

Yayınlanan fragman oldukça kısa ve sadece yeni nesil DDR5 RAM’lerin nasıl görüneceğine dair küçük fikirler veriyor. G.Skill ‘Trident Z’ oldukça bilindik bir seri ve hız aşırtma meraklılarının ilk tercihleri arasında yer alıyor.

G.Skill DDR4 ailesinde Trident Z RGB, Trident Z NEO, Trident Z RGB DC, Trident Z Royal ve Trident Z Royal Elite gibi seriler mevcut. Bu modellerde en iyi performans ve overclock için sınıfının en iyi DRAM yongaları kullanılıyor.

Yaklaşan DDR5 bellekler yine RGB aydınlatmalı olacak ve mevcut mevcut Trident Z RGB kitlerdekine benzer bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Yeni ürünler ayrıca yeni RGB aydınlatma efektleri sunacak.

DDR5 modüller bildiğiniz gibi en az JEDEC standardı DDR5-4800 (CL40) seviyesinde hızlara sahip. Trident Z DDR5 serisi ise muhtemelen çok daha yüksek frekans hızları ve düşük CL değerleriyle birlikte gelecek.