Anasayfa Haber Brave, Dahili Kripto Para Cüzdanı Özelliği Kazandı

Brave, Dahili Kripto Para Cüzdanı Özelliği Kazandı

Brave Kripto Para Cüzdanı

Brave masaüstü internet tarayıcısı Brave Wallet adlı kripto para cüzdanı özelliğini sunmaya başladı.

Brave, masaüstü internet tarayıcısını güncelleyerek dahili bir kripto para cüzdanı ekledi. Brave Wallet adlı bu cüzdan sayesinde internet tarayıcınıza ayrı bir uzantı kurma ihtiyacı ortadan kalkıyor. Böylece neredeyse her varlıkla satın almanız, satmanız ve takas etmeniz için olanak sağlanıyor. Ek olarak Brave, dahil edilen cüzdanın normal tarayıcı eklentilerinden daha az güvenlik riski ve performans düşüşü taşıması gerektiğini iddia ediyor.

Brave Wallet, diğer cüzdanların kullanımına hala izin veren ve Trezor ile Ledger gibi donanım cüzdanlarına bağlanan, kendi kendini saklayan bir cüzdan olarak karşımıza çıkmakta. Bu cüzdan ile kripto piyasası verilerini takip edebilir, en iyi fiyat eşleşmelerini bulabilir ve NFT’leri içeren portföyleri kontrol edebilirsiniz. Ayrıca cüzdan, EVM uyumlu blok zincirleri destekliyor ve hem açık kaynaklı hem de açık lisanslı.

Cüzdana Brave 1.32 sürümündeki ayarlar sayfasından erişilebiliyor. Şirket, özelliğin Brave’in mobil tarayıcılarına da yakında” geleceğini söylüyor ve Solana blok zinciri 2022 yılında merkezi olmayan uygulama desteği için varsayılan olacak.