Anasayfa Haber Microsoft Edge, Yeni ‘Oyunlar’ Paneline Kavuşuyor

Microsoft Edge, Yeni ‘Oyunlar’ Paneline Kavuşuyor

Microsoft, Microsoft Edge’i Windows’taki en iyi tarayıcı haline getirmek için sürekli çalışırken, Chrome ve Firefox gibi tarayıcılarla rekabet ediyor. Google Chrome pazarın çok büyük bir payına sahip, ancak Edge son zamanlarda gerçekten iyi hale geldi diyebiliriz.

Microsoft ayrıca yeni isteğe bağlı özelliklerle deneyimi iyileştirmeye çalışıyor. Yazılım devi şimdi ise yeni bir özellik olan “Games panel (Oyun paneli)” ile oyunculara bir şeyler sunmak istiyor. Tarayıcıdaki bir eklenti gibi görünen Edge’in paneli, oyunları web sonuçlarında göstermenin başka bir yolu olarak geliyor ve tarayıcı tabanlı oyunlar oynayanlar için tasarlanmış.

Microsoft Edge’in oyun paneli performans için tasarlanmış Opera GX’in aksine, oyun oynarken tarayıcıda herhangi bir değişiklik yapmayacak. Bunun yerine Microsoft Edge penceresinin sağ tarafında MSN Games’den alınan sonuçları gösterecek.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, Microsoft tarayıcının araç çubuğuna “Oyunlar” butonu ekliyor. Butona tıkladığınızda Edge’in sağ tarafında Koleksiyonlara benzer yeni bir panel görünecek. Bu panel Solitaire, Mahjong Arcade ve diğer oyunlar gibi tek oyunculu ve çok oyunculu oyunlara sahip sıradan bir oyun sitesi olan MSN Games’ten tarayıcı tabanlı oyunlar için sonuçlar getirecek.

Butonların geri kalanı gibi, Edge’in MSN Games özelliği de tamamen isteğe bağlı olacak ve varsayılan olarak devre dışı bırakılacak. Microsoft bu özelliği hala test ediyor ve yakında kararlı sürüme gelmesi bekleniyor.

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version