Anasayfa Etkinlik CES 55 İnç Kavisli Oyuncu Monitörü Samsung Odyssey Ark Duyuruldu

55 İnç Kavisli Oyuncu Monitörü Samsung Odyssey Ark Duyuruldu

Samsung Odyssey Ark

Samsung tarafından CES 2022 etkinliğinde kavisli ve döndürülebilir oyuncu monitörü Samsung Odyssey Ark duyuruldu. Samsung Odyssey Neo G8, MiniLED 4K 240 Hz çağına güç verirken Odyssey Ark ise 55 inçlik bir oyun ekranında kavisli ve döndürülebilir bir panel sunarak işleri bir sonraki seviyeye taşıyor.

Odyssey Ark kullanıcıların aynı anda oyun oynamasına, arkadaşlarıyla görüntülü sohbet etmesine ve oyun videoları izlemesine olanak tanıyan çoklu görüntüleme deneyimiyle sürükleyiciliği bir sonraki düzeye taşıyan 55 inç ekrana ve 16:9 en boy oranına sahip, esnek ve kavisli bir oyun ekranı olarak lanse ediliyor.

Gelişmiş ergonomik tasarıma ek olarak HAS (Yüksekliği Ayarlanabilir Stand), döndürme ve eğme işlevi, her oyuncuya optimum konfor sunacak. Bu yeni dikey kokpit tarzı dönen ekran, yeni bir oyun deneyimi sağlayacak ve çoklu görev ve çoklu pencere kurulumu için dikey veya yatay yönlendirmeye izin verecek.

Çoklu görüntüleme seçenekleri, kullanıcıların 4K ekranından ve parlak, renkli görüntülerinden ödün vermeden oyuna veya programa uyacak şekilde tamamen uyarlanabilir bir ekran boyutuyla Odyssey Ark’ı tam olarak istedikleri gibi ayarlamalarına olanak tanıyacak. Monitör ayrıca aydınlatmayı ve arayüzü yönetmek için kablosuz bir çevirmeli kumandaya sahip.

Samsung çok fazla ayrıntıya girmedi ancak Odyssey ARK, diğer oyun monitörlerinde tanıttığı Quantum-DOT OLED teknolojisinden yararlanacak gibi görünüyor. Ark, içerik oluşturucuları ve oyuncuları hedefliyor ancak 55 inçlik kavisli dikey ekranı pratik olarak kullanan herhangi bir oyun şu an için mevcut değil.

Samsung, Odyssey Ark için herhangi bir fiyatlandırma veya çıkış tarihi bilgisi paylaşmadı.