Anasayfa Haber Blizzard, Yeni Bir Hayatta Kalma Oyunu Geliştiriyor

Blizzard, Yeni Bir Hayatta Kalma Oyunu Geliştiriyor

Blizzard

Blizzard, bilgisayar ve konsol platformları için yeni bir hayatta kalma oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Oyun stüdyosu bu projeyle ilgili olarak bazı konsept görseller paylaşmasının yanı sıra, oyunun yepyeni bir evrende geçtiğini de açıkladı. Ve şu anda stüdyonun yeni oyunuyla ilgili bildiğimiz şeyler bunlarla sınırlı.

Blizzard yeni oyunuyla ilgili olarak paylaştığı blog yazısında, “PC ve konsol için yepyeni bir hayatta kalma oyununa ev sahipliği yapan yepyeni bir evrene doğru yolculuğa çıkıyoruz. Henüz tanışmadığımız kahramanlar, anlatılmamış hikayeler ve yaşanmamış maceralarla dolu bir yer. Keşfedilmeyi bekleyen uçsuz bucaksız bir olasılık alanı.” dedi.

GameSpot’un paylaştığı habere göre, bu duyuru, büyük ölçüde yeni proje için bir işe alım ilanı olarak işlev görüyor. Blizzard söz konusu oyun projesi için bölüm tasarımcısı, baş yazılım mühendisi ve kıdemli karakter sanatçısı gibi pek çok farklı pozisyonda çalışan arıyor.

Blog yazısının devamında ise “Her hikayenin bir anlatıcıya ihtiyacı vardır. Ve her dünyanın kuruculara ihtiyacı vardır. Ya bu siz olsaydınız? Blizzard otuz yıldır dünya çapında milyonlarca oyuncu için evrenler yaratıyor. Bu, seslerini ödünç vermeye, dinlemeye ve duyulmaya istekli geliştiricilerden oluşan farklı bir ekip gerektiriyor. Bu bizim görevimiz.” deniyor.