Anasayfa Haber Xiaomi Buds 3T Pro Satışa Sunuldu

Xiaomi Buds 3T Pro Satışa Sunuldu

Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi, düzenlediği etkinlik ile birlikte yeni gerçek kablosuz kulaklıkları Xiaomi Buds 3T Pro modelinin küresel lansmanını gerçekleştirdi.

Xiaomi 12 serisi piyasaya sürülmüştü. Şirketin cihazları tanıttığı resmi lansman etkinliğinde, premium akıllı telefonlara Xiaomi Buds 3T Pro kablosuz kulaklıkları da eşlik etti. Kablosuz kulaklıklar, ilk olarak geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtılmıştı. Şirketin yeni TWS’si, Aktif Gürültü Önleme (ANC) desteği ile birlikte geliyor. Kulakiçi kulaklıklar, spor bir gövde tasarımına sahip olacak şekilde dizayn edilmiş. Ayrıca kulaklıklar, daha iyi kavrama ve izolasyon için silikon kulak uçlarını da barındırıyor.

Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi Buds 3T Pro, kesit DLC kaplamalı 10mm çift mıknatıslı dinamik sürücü içeriyor. Şirket, kulaklıkların zengin ayrıntılar ve en aza indirilmiş bozulma ile stüdyo düzeyinde ses kalitesi sunduğunu iddia etmekte. Kulaklıklar ayrıca, LHDC 4.0 ses kodeğini de destekliyor. Şirketin yeni kablosuz kulaklıkları, 40db’ye kadar hibrit aktif gürültü iptali desteğine de sahip. Kullanıcılar, üç tür ANC modu arasında geçiş yapabilecek. Alternatif olarak, kulakiçi kulaklıkların ortam gürültü seviyesine göre otomatik olarak ayarlanmasını sağlayan bir “Uyarlanabilir Mod” bulunuyor. Kulaklıklar ayrıca, kullanıcıların hareket halindeyken çevrelerinden haberdar olmalarını sağlayan “Şeffaflık Modu” desteğine de sahip.

Xiaomi’nin yeni kulaklıkları ayrıca, 360 derecelik bir ses ortamı oluşturan “Boyutlu Ses” adlı yeni bir özellik ile birlikte gelecek. Yeni özellik, tiyatrolara benzer bir 3D ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Ayrıca, kafa hareketlerini izlemek için ayarlandığı vakit, her bir ses detayı konumunu koruyor ve dinleyiciler başlarını hareket ettirdikçe 3D ses deneyimi yaşamaları sağlanıyor. Xiaomi’nin yeni kulaklıkları ayrıca, tek bir şarj ile altı saate kadar kesintisiz müzik dinleme fırsatı sunacak. Şarj kutusu ile birlikte beklenen toplam pil ömrü ise 24 saate. Kulaklıklar, Bluetooth 5.2 desteğiyle gelirken, suya dayanıklılık için IP55 derecesi de mevcut.

Son olarak Xiaomi Buds 3T Pro kablosuz kulaklıkların 199$’lık fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu belirtelim.