Anasayfa Haber Microsoft, 5 Nisan’da Hibrit Çalışma Kültürünün Geleceğini Açıklayacak

Microsoft, 5 Nisan’da Hibrit Çalışma Kültürünün Geleceğini Açıklayacak

Hibrit Çalışma

Geçen sonbaharda Windows 11’i piyasaya süren Microsoft, şimdi de Windows işletim sistemi tarafından desteklenen hibrit çalışma kültürünün heyecan verici geleceğini tartışmak için bir etkinlik düzenleyecek. 5 Nisan’da gerçekleşecek olan bu etkinlik, hem istemci hem de bulut tarafında Microsoft’un güvenlik, üretkenlik ve yönetim özelliklerini sergileyen Windows yöneticisi Panos Panay’ı içerecek.

Etkinlik sayfasında, etkinlikle ilgili fazla bir detay yer almıyor ve Microsoft da etkinlik hakkında herhangi bir detay paylaşmadı. Ancak Microsoft’un, ofis kavramının bir lokasyondan daha çok bir fikir olduğu işletmeler için üzerinde çalıştığı hibrit çalışma çözümleri ve güvenlik araçları hakkında birçok ipucu mevcut.

Hibrit Çalışma

Bu fikirler arasında bir internet tarayıcısı aracılığıyla eriştiğiniz bulut bilgisayarlar için Windows 365 abonelikleri, Microsoft Office uygulamaları (Loop olarak yeniden adlandırıldı) için Fluid yapısının kullanıma sunulması ve Microsoft Teams ile toplantıların geleceğine ilişkin ayrıntılı bir vizyon yer alıyor.

Geçen yıl Microsoft CEO’su Satya Nadella paylaştığı bir LinkedIn gönderisinde, “Hibrit çalışma, bizim jenerasyonumuzda nasıl çalıştığımıza dair en büyük değişimi temsil ediyor. Ve bu, insanları, yerleri ve süreçleri kapsayan yeni bir işletim modeli gerektirecek.” demişti. Bu LinkedIn gönderisinde garip bir şekilde oluşturulmuş avatarlarla dolu bir metaverse toplantısının ekran görüntüsü vardı ve Nadella o zamandan beri bu terime tekrar tekrar atıfta bulundu. Bu yüzden 5 Nisan’daki sunumda metaverse bağlantılı bir şeyler görmeme ihtimalimiz neredeyse yok gibi.