Anasayfa Haber Call of Duty Steam’e Geri Dönüyor

Call of Duty Steam’e Geri Dönüyor

Call of Duty Steam

Call of Duty serisinin 2017 yılından sonra ilk defa Battle.Net haricinde Steam üzerinden de yayınlanacağı iddiası gündemi meşgul ediyordu. Tüm bu iddiaların eşliğinde geçtiğimiz gün Call of Duty Modern Warfare 2 fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bu fragmanın ardından oyunun hangi platformda satışa sunulacağı da resmi olarak açıklandı. Activision yetkililerinin verdiği müjdeye göre yıllar sonra Call of Duty Steam platformuna geri dönüyor.

Serinin yeni oyunu ise 28 Ekim 2022 tarihinde oyuncularla bir araya gelecek. Yepyeni grafik motoruna, oynanış mekaniklerine ve yapay zekaya ev sahipliği yapan oyunun PC için başlangıç fiyatı ise 699 TL. 

Call of Duty Steam sayfası
Call of Duty Steam sayfası

MW2’yi Steam ve Battle.Net Oyuncuları Aynı Anda Oynayabilecek mi?

Bildiğiniz gibi Call of Duty oyunları son yıllarda çapraz platform desteğine sahip. Ancak Modern Warfare 2’nin Steam’de de satışa sunulacağını duyuran Activision, Battle.Net ve Steam oyuncularının birlikte oynayabilecekleri hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Call of Duty Modern Warfare 2 Fragmanı

Call of Duty: Modern Warfare 2 ile geri dönen efsanevi Görev Timi 141 Operatörleriyle kendimizi küresel çatışmaların ortasında buluyoruz. 28 Ekim’de çıkış yapacak olan MW2’de oyuncuları dünyanın farklı yerlerinde ilerleyecek Tek Oyunculu Senaryo, Çoklu Oyuncu Mod ve hikaye tabanlı Spec Ops deneyimi bekliyor.