Anasayfa Haber Vivaldi Artık Bütünleşik E-Posta İstemcisi Sunuyor

Vivaldi Artık Bütünleşik E-Posta İstemcisi Sunuyor

Vivaldi E-Posta İstemcisi

Vivaldi internet tarayıcısı artık şirketin Takvim ve Feed Okuyucusu’nun bütünleşik olduğu kendi ücretsiz yerleşik e-posta istemcisi Mail 1.0 ile birlikte geliyor.

Mail 1.0 kullanıcılara, Google ve mevcut takvim hizmetleri dahil olmak üzere birden çok e-posta hesabı ekleme seçeneği sunuyor. Bu sayede kullanıcılar tarayıcılarından ayrılmadan e-postalarını düzenlemenin yanı sıra programlarını, yapılacaklar listelerini, yayınlarını ve daha fazlasını yönetebilecekler.

Yeni e-posta istemcisi, aranabilir ve birden çok klasör veya görünüm halinde düzenlenmiş iletilerle Gmail ve Microsoft Outlook’a benziyor. Öte yandan e-postaları, takvimleri ve akışları özelleştirmek ve yönetmek için biraz daha benzersiz yollar da mevcut.

Örneğin her görünüm, posta listelerini, beslemeleri, çöp kutusunu ve daha fazlasını görüntüleyebilen bir arama çubuğu ve geçiş düğmeleriyle birlikte geliyor. Bunlar varsayılan olarak açık ancak kapatılabilir durumda. Belirli bir klasördeki tüm okunmamış e-postaları kontrol etmeniz gerektiğinde “Okunduğunu Göster” seçeneği de kapatılabiliyor. E-postalarınız, takvimleriniz, yayınlarınız ve daha fazlası web’de gezinirken sayfanızdan ayrılmadan hızlıca kontrol edebileceğiniz bir kenar çubuğu olarak da mevcut durumda.

Google Takvim’e benzer şekilde, Vivaldi’nin takvimini yerel veya çevrimiçi olarak da kullanmak mümkün. Vivaldi’nin kullanıcı izlemeyi sınırlayabileceğini söylediği Feed Okuyucusu’nda YouTube videolarını satır içi izleme yeteneği gibi gizlilik meraklılarının da beğenebileceği bazı özellikler de söz konusu.

Yeni istemci, Vivaldi tarayıcısının en son sürümünün bir parçası olarak Mac, Windows ve Linux bilgisayarlarda kullanılabiliyor.