Anasayfa Haber Google Pixel Watch Duyuruldu, İşte Özellikleri

Google Pixel Watch Duyuruldu, İşte Özellikleri

Google Pixel Watch Özellikleri

Google Pixel 7 serisi ile birlikte merakla beklenilen Google Pixel Watch sonunda tanıtıldı. İşte Google Pixel Watch özellikleri ve fiyatı.

Google Pixel Watch Özellikleri

Wear OS 3.5 tabanlı Pixel Watch, Wi-Fi ve LTE olmak üzere iki farklı şekilde sunuluyor. Akıllı saatin sadece 41 mm boyutuna sahip olduğunu da belirtelim.

Saat, dış mekanda görünürlük için 1.000 nit parlaklığa ulaşan ve Her Zaman Açık moduna sahip olan 1,2 inçbir ekranla donatılmış. Saati Gorilla Glass 5 koruyor ve tek fiziksel kontrol yandaki düğme. Kasa paslanmaz çelikten yapılmış. Bu anlamda oldukça dayanıklı olmasını bekleyebiliriz.

Pixel Watch’ın alt kısmında bir kalp atış hızı sensörü ve daha ayrıntılı kalp analizi için bir EKG sensörü bulunuyor. Google, genel sağlık takibi için daha doğru algoritmalar geliştirmek amacıyla Fitbit ekibinin uzmanlığından yararlanmış durumda. Saat, dinlenmenin ve iyileşmenin en iyi ne zaman olacağını bile söyleyebiliyor. Akıllı saat 5ATM su geçirmezlik derecesine sahip ve böylece onu yüzmeye de götürebilirsiniz.

Google, telefonlardaki gibi özel bir çip yerine, 2018’e kadar Galaxy Watch’larda kullanılan ve 2 GB RAM ile eşleştirilmiş standart bir Exynos 9110’u seçmiş.Şirket, pilin 24 saat dayanmak için yeterli olduğuna inanıyor.

Google Pixel Watch Fiyatı

Avrupa’da Pixel Watch (Wi-Fi) 380 eurodan satılacak. LTE seçeneği ise 430euroya mal olacak.