Anasayfa Haber Samsung Health Beta Uygulaması Galaxy Ring’i Ortaya Çıkardı

Samsung Health Beta Uygulaması Galaxy Ring’i Ortaya Çıkardı

Yeni Samsung Health Beta Uygulamasına Galaxy Ring Desteği Geldi
Akıllı Yüzük

Samsung, Sağlık uygulamasının yeni bir beta sürümünü yayınladı ve bu sürüm şirketin bir akıllı yüzük yani Galaxy Ring çıkarabileceğine dair bir ipucu içeriyor gibi görünüyor.

Samsung yıllar boyunca çeşitli akıllı yüzük takma adlarının ticari markalarını aldı ve farklı akıllı yüzük fikirlerinin patentlerini aldı, ancak bu çabalardan şimdiye kadar elle tutulur bir şey çıkmadı.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından keşfedilen 6.24.1.023 sürümlü en son Samsung Health beta uygulaması, “Yüzük Desteği”nden bahseden bir özellik listesi içeriyor. Liste bu özellik hakkında herhangi bir ek ayrıntı sunmuyor.

Yeni Samsung Health Beta Uygulamasına Galaxy Ring Desteği Geldi
Samsung Galaxy Ring

Bununla birlikte, Samsung bu yılın başlarında “Galaxy Ring” ticari markasını güvence altına aldı ve bu hafta “Samsung Circle”, “Samsung Index” ve “Samsung Insight” takma adları için de başvuruda bulundu.

Geçmişteki patent başvurularına bakılırsa, Samsung birkaç yıldır akıllı bir yüzük yaratma ve bu niş pazar segmentine girme fikrini değerlendiriyor. Çünkü daha önceden yani 2015’ten kalma bir erken patent mevcut, hatta 2016 ve 2022’de de başvurulmuş.

Samsung’un bu alandaki çalışmalarının yakında meyvelerini vermesi mümkün. Şirket, muhtemelen Galaxy Watch’a benzer fitness izleme özellikleri sunacak olan Galaxy Ring’i nihayet piyasaya sürmeye hazırlanıyor olabilir.

Öte yandan, en son Samsung Health beta uygulamasında bahsedilen yüzük desteğinin nedeni şirketin diğer markalar tarafından geliştirilen akıllı yüzükler için destek eklemek istemesi de olabilir. Aklıma gelenler arasında Oura Ring, Circular Ring ve Go2sleep Ring var.

Ya da en iyi senaryoyu düşünürsek Samsung her ikisini de yapmayı planlıyor olabilir. Galaxy Ring’i piyasaya sürebilir ve Sağlık platformu için üçüncü taraf yüzükleri test edebilir.