Anasayfa Haber Bing Resim Oluşturucu, DALL-E 3 Desteği Sunmaya Başladı

Bing Resim Oluşturucu, DALL-E 3 Desteği Sunmaya Başladı

Bing Resim Oluşturucu DALL-E 3

Microsoft, geçtiğimiz hafta OpenAI’ın yeni DALL-E 3 yapay zeka sanat oluşturucusunun Bing Resim Oluşturucu’ya dahil edileceğini doğrulamıştı. Şimdi ise bu özellik artık tüm Bing kullanıcıları için mevcut durumda.

Bing’in yöneticilerinden biri ve yakın zamanda açıklanan yeni Windows ve Web Deneyimleri ekibinin başkanı Mikhail Parakhin, X hesabından DALL-E 3’ün Bing’de geniş çapta kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Bing ekibinin yaptığı tek şey bu değil. Resmi Microsoft Bing blogu başka bir sürüm notu güncellemesi yayınlayarak iş temalı Bing Chat Enterprise’ın artık Bing Resim Oluşturucu’ya da erişebildiğinden bahsetti.

Blog, Bing Resim Oluşturucu’yu sürdürerek bu özelliğin artık insanlara bir “fotoğrafın” veya bir sanat eserinin aslında üretken yapay zekalı sanat yaratıcısı tarafından yapılıp yapılmadığını öğrenmeleri için bir yol sağladığını söylüyor.

Ek olarak Bing Chat Enterprise, bu yazın başında standart Bing Chat’e eklenen görsel arama özelliğine artık erişebiliyor. Bu, işletme sürümünün kullanıcılarının artık bir resim yükleyip Bing Chat Enterprise’a resim ve daha fazlası hakkında sorular sorabileceği anlamına geliyor.