Anasayfa Haber Diablo 4 1.2.0b Yaması Gerçek Kimlik Gizliliği İle İlgili Sorunları Ele Alıyor

Diablo 4 1.2.0b Yaması Gerçek Kimlik Gizliliği İle İlgili Sorunları Ele Alıyor

Diablo 4 1.2.0b Yaması

Blizzard, tüm platformlarda 1.2.0b yaması için Diablo 4 düzeltmesini kullanıma sundu. Diablo 4 yaması özellikle oyuncuların gerçek kimlik gizliliği ile ilgili endişelerini gidermeyi hedefliyor.

Bazı oyuncular, ekran paylaşımında istemeden oyuncunun tam adının gösterilmesi nedeniyle gizlilik konusunda endişe duyuyorlardı. Düzeltme ise bu sorunu ortadan kaldırıyor. Düzeltmenin resmi sürüm notlarında “Oyuncuların Gerçek Kimlik adının varsayılan olarak Klan menüsünde yerel olarak görüntülenmesine neden olan sorun düzeltildi” yazıyor.

Diğer düzeltmeler, kararlılık iyileştirmelerinin yanı sıra çeşitli hata düzeltmeleri olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca, Kanlı Savaş Bileti Sezonu’nun doğru miktarda Platin vermemesi ve Blizzcon Koleksiyonu’ndaki bonus öğelerinin erken verilmesi ve yer tutucu içerik göstermesi ile ilgili bir düzeltme de dahildir. Bu yeni Diablo 4 düzeltmesinin resmi yama notlarını resmi Blizzard forumlarında burada bulabilirsiniz.

Diablo 4 şu anda dünya çapında PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One için mevcut. Oyunun ikinci sezonu olan Season of Blood Battle Pass ise birkaç gün önce başladı. Blizzard, 2. sezonun lansmanının yanı sıra Diablo 4’ü Steam’de de yayınladı.