Anasayfa Mobil Indie Game Music Bundle 2 Aramızda!

Indie Game Music Bundle 2 Aramızda!

Indie Game Music Bundle

Eğer bir bağımsız oyun ve müzik severseniz bu fırsat tam sizlik! Seçme oyunların orijinal müziklerini bir araya getiren bu paketle ilgili daha fazlası için tıklayın.

Indie Game Music BundleEğer geçtiğimiz günlerdeki bağımsız oyun paketleriyle ilgili haberlerden hoşnut kaldıysanız, bir hoş sürpriz daha bekliyor sizi. Piyasadaki en iyi bağımsız oyunların orijinal albümlerini tek pakede tıkıp dilediğiniz fiyatı ödeyerek kavuşmanızı sağlayan Indie Game Music Bundle, ikinci sürümüyle aramızda. Bu kez istediğiniz fiyata 5 albüm veren paket, eğer kesenin ağzını biraz daha açıp 10 dolar verebilirseniz daha fazla albüm vermeyi öneriyor. An itibariyle 9 fazladan albüme sahip olabiliyorsunuz, ancak satışlar arttıkça yeni albümler de açılıyor.

Bitmesine dört günden az kalan bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız hemen Indie Game Music Bundle sitesini ziyaret etmenizi öneririz. Sahip olabileceğiniz beş albüm arasında büyük başarı yakalayan Flash tabanlı macera oyunu Machinarium, iOS’e özel RPG Sword & Sworcery, denizaltı dinginlik oyunu Aquaria ile Jamestown ve To The Moon‘un albümleri bulunuyor. Eğer treni kaçırmadıysanız son anlarında olan diğer oyun paketlerini de incelemenizi öneririz.

Indie Music Game Bundle 2 için buradan: www.gamemusicbundle.com