Anasayfa Mobil Humble Bundle bu kez Android oyunlarıyla satışta!

Humble Bundle bu kez Android oyunlarıyla satışta!

Humble Indie Bundle for Android

Humble Bundle ile birkaç dolara birbirinden güzel dört Android oyununu bir arada satın alabilir, aynı zamanda da hayır kuruluşlarına yardım edebilirsiniz.

Humble Indie Bundle for AndroidWolfire Games‘in bir dolu oyunu istediğiniz fiyata almanızı sağlayan projesi Humble Bundle‘ın yenisi, geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluştu. Humble Bundle tarihinde bir ilk olarak; Windows, Mac ve Linux sürümlerine dahil olarak oyunların Android sürümleri de bizi bekliyor. İstediğiniz ücret karşılığında sahip olabileceğiniz oyunlar; EDGE, Osmos, Anomaly: Warzone Earth, Toki Tori.

Geçtiğimiz yılın Mayıs’ından beri bizi kaliteli bağımsız oyunlarla buluşturan Humble Bundle, sunulan oyunlara dilediğiniz ücreti ödeyerek sahip olabileceğiniz bir sisteme sahip. Ücreti girdikten sonra kime ne kadar gitmesini istediğinizi, aşağıdaki çubukları kaydırarak belirliyorsunuz. İsterseniz tüm paranızın oyun geliştiricilere gitmesini seçebileceğiniz gibi, yalnızca hayır kuruluşlarına da destek olabilir, ya da aralarında istediğiniz gibi bir denge kurabilirsiniz. Bu uğraşları için Humble Bundle projesine de ufak bir bahşiş bırakmayı unutmayın.

Ortalamanın üzerinde ödeme yaparsanız -bu yazı yazıldığı sırada 6.15 dolar- diğer dört oyuna ek olarak World of Goo‘ya da sahip olabilirsiniz. Tüm oyunlar size özel Bundle sayfasından, herhangi bir kopya koruması olmaksızın, istediğiniz işletim sistemi için indirilebilir. Eğer Steam dışında oyun oynayamayanlardansanız, tüm oyunları Steam hesabınızda etkinleştirmek için kodları da aynı sayfada bulabileceğinizi belirtelim. Tüm paranızı baştan dökmenize de gerek yok, eğer oyunları oynayıp çok beğenirseniz yine bu sayfadan bağışınızı artırabilirsiniz.

Ancak bu oyunlara kavuşmak için biraz acele etmeniz gerekiyor, Bundle sonsuza kadar durmayacak. 4 günden az süresi kalmış olan Bundle şimdiden 100.000 üzerinde satmış ve 800.000 doların üzerinde hasılat toplamış durumda. Ödemenizi güvenle PayPal, Google Checkout veya Amazon Payments üzerinden yapabilirsiniz. Eğer bunlardan hiçbiri kullanmıyorsanız yine PayPal düğmesine tıklayarak üye olmadan da kredi kartınızla ödeyebilirsiniz. Fazla oyun göz çıkarmaz derseniz Indie Royale veya IndieGala‘ya da çok zaman kaybetmeden bakmanızı tavsiye ederiz.

Daha fazla beklemeden Bundle’ınıza kavuşmak için tıklayın: www.humblebundle.com