Anasayfa Mobil Indie Royale’den Sevgililer Günü Pakedi!

Indie Royale’den Sevgililer Günü Pakedi!

Indie Royale

Sadece birkaç dolar karşılığında birbirinden güzel beş oyun almak, bunu yaparken de bağımsız oyun geliştiricileri desteklemek ister misiniz? Biz de öyle düşünmüştük!

Indie Royaleİstediğiniz ücreti ödeyerek bir sürü bağımsız oyuna sahip olmanın öncüsü Humble Bundle‘ın izinden giden IndieGames.com yapımı Indie Royale, iki haftada bir tazelediği yeni bir oyun pakediyle aramızda. Her zamanki gibi zamanla artan, ancak birileri ortalamanın üzerinde ödeme yaptıkça düşen fiyat grafiğiyle satışa çıkan Indie Royale’in bu yazı yazıldığı sıradaki fiyatı 4.49 dolar. Ancak bu oyunları tek tek almaya çalışırsanız yaklaşık 43 dolar ödemeniz gerektiğini düşünürseniz, gayet makul bir fiyata sahip.

Pakette tanıtılan oyunlar; Zeno Clash, Lume, Soulcaster I ve II ile Hoard. Ayrıca Hoard’a Flame-Broiled SANDwich ve Dynamite Roll DLC‘leri de dahil. Ortalamayı düşürenlere bunların hepsine ek olarak One Life Left’ten “Music To Play Games By Too” albümü hediye ediliyor. Oyunların bazılarını doğrudan indirebileceğiniz gibi, bazılarını oynamak içinse Steam ya da Desura hesabınızdan etkinleştirmek için verilen kodları kullanmanız gerekebiliyor.

Sevgililer Günü Pakedi‘nin sona ermesine yaklaşık dört gün var, o yüzden fazla bekletmeyin. Pakedi kendinize alabileceğiniz gibi, satın alma ekranından hediye olarak sevdiğiniz birine yollamayı da seçebilirsiniz. Ödeme içinse standart olarak PayPal, dilerseniz kredi kartı seçenekleri bulunmaktan. Eğer kendiniz cömert hissediyor, ya da daha fazla oyuna sahip olmak ve Android cihazınızı da şenlendirmek istiyorsanız, Humble Bundle ve IndieGala‘ya da bir göz atmayı unutmayın.

Sevgilinizi mutlu edecek bu pakedi hemen kapmak için: http://www.indieroyale.com/