Anasayfa Mobil Yeni Indie Gala, her bütçeye uygun üç paketle aramızda!

Yeni Indie Gala, her bütçeye uygun üç paketle aramızda!

Indie Gala 2

Indie Gala, ikinci pakedinde altısı yeni toplam 11 oyunla oyunseverlerin bilgisayarlarını fethetmeye geliyor. Hem de sadece birkaç dolara!

Indie Gala 2İtalyanların Humble Bundle klonu Indie Gala, alışılmış şekilde dilediğiniz fiyata bir sürü oyuna sahip olmanızı sağlayan paketlerden sadece bir diğeri. Ancak onları bu kez ön plana çıkaran şey, ne almak istediğinize dair size -kısıtlı da olsa- bir seçenek sunmaları.

1 dolar-5.65 dolar arası ödemelerde Fortix 2, Bunch of Heroes ve Critical Mass oyunlarının yanısıra 3 adet albüme sahip oluyorsunuz. Eğer 9.88 dolara kadar öderseniz, öncekilere ek olarak Roboblitz ve Greed Corp oyunlarıyla iki albüme daha sahip olabilirsiniz. 9.88 doların üzerindeki ödemelerde ise tüm bunlara ek olarak Indie Gala 1’in oyunları ve albümleri de sizin oluyor. Satın alma aşamasında Humble Bundle’a benzer şekilde geliştiricilere, derneklere ve Indie Gala tayfasına ne kadar para gideceğini belirleyebilirsiniz.

Indie Gala’yı diğerlerinden ayıran ikinci bir özelliğiyse, arkadaşlarınızı da düşünmenizi sağlıyor. 17.29 dolar ve üzerinde öderseniz, ödediğiniz miktara göre arkadaşlarınıza verebileceğiniz hediye kodlarınız oluyor. Hediyeler arttıkça fiyatlarının düştüğünü söylememize gerek bile yok sanırım. Tüm bu oyunların ve albümlerin satış fiyatlarının toplam 160 dolar olduğunu da söylersek, ne kadar kârda olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Satın aldığınız oyunlar için ne yazık ki doğrudan indirme linkleri bulunmuyor, ancak Steam üzerinden etkinleştirmeniz için kodlara sahip oluyorsunuz. Yine de çoğu oyuncunun bunu dert edeceğini sanmıyoruz. Benzer paketlerin aksine Indie Gala’da süre sınırı bulunmuyor, bunun yerine sayı sınırı var. 50.000‘e ulaştığında bitecek olan Indie Gala’nın şu an yaklaşık üçte biri satılmış durumda ve 34.000‘in üzerinde bir miktar alıcılarını bekliyor. Ama siz yine de çok bekletmeyin.

Ödemeleri PayPal ya da Google Checkout‘la yapabilir, ikisinde de hesabınız yoksa PayPal düğmesine tıklayıp üye olmadan kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz. Eğer iflah olmaz bir oyun düşkünüyseniz hiç zaman kaybetmeden Indie Royale Sevgililer Günü Pakedi ve masaüstü kadar mobil oyun da sevenler için Humble Indie Bundle for Android‘e bakmayı unutmayın.

Indie Gala’nızı hemen kapmak için sizi buradan alalım: www.indiegala.com