Anasayfa Haber Yeni Redmi Note 8 Modeli Ortaya Çıktı

Yeni Redmi Note 8 Modeli Ortaya Çıktı

Yeni Redmi Note 8

Xiaomi, güvenilir kaynakların servis ettiği bilgilere göre yakında yeni Redmi Note 8 modeli ile kullanıcıların karşısına çıkabilir.

Xiaomi, 2019 yılında piyasaya sürmüş olduğu Redmi Note 8 modeliyle sektöre damgasını vurmayı başarmıştı. Daha sonrasında Redmi Note 9 ve Note 10 modelleriyle karşımıza çıkan firma aynı başarıyı bu modellerle de devam ettirmişti. Kullanıcılar serinin yeni modellerine odaklanmışken, bugün Xiaomi’ye yakın kaynaklar oldukça ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. FCC ve Bluetooth SIG  sertifikalarında ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi’nin belli pazarlar için yeni Redmi Note 8 modeli üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Amazon Fiyatı İçin Tıklayınız

2021 model Redmi Note 8’in özellikleri ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Fakat FCC ve Bluetooth SIG sertifikalarında M1908C3JGG model numarasıyla listelenen telefon, 120 IPS LCD ekran gibi yeni teknolojileri bünyesinde barındırması bekleniyor.

Bunun dışında yine aynı raporda yeni nesil telefonun MediaTek G85 işlemcisinden güç alacağı ve 22.5W hızlı şarj destekli 4.000 mAh boyutundaki bir batarya tarafında da besleneceği söyleniyor. Ayrıca yeni nesil Note 8 modelinin 48 MP ana kameraya sahip olan dörtlü arka kamera kurulumuna da ev sahipliği yapacağı paylaşılan bilgiler arasında.

Rusya ve Avrupa’nın bazı bölgelerinde satışa sunulacağı ifade edilen modelin varlığı henüz Xiaomi tarafından doğrulanmadığını da belirtelim. Fakat FCC üzerinde listelenen modelin en kısa süre içerisinde piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.