İnternetin Karanlık Yüzü (Deep Web)

Blog detayları

Günlük yaşantımızda internetin sadece %10'luk kısmını kullanıyoruz. Geriye kalan %90'lık kısmı ise Deep Web'den oluşuyor. Halk diliyle internetin karanlık yüzü deniliyor. Deep Web'e bildiğimiz arama motorları ile girilemiyor ve Deep Web'te insanın aklının alamayacağı içerikler bulunuyor.

İşte bunlardan bazıları; canlı video kanalları ile işkence, tecavüz ve insan öldürme görüntüleri, kendine iş arayan kiralık katiller, terör grupları ve bu gruba giriş kanalları, Türkiye, Avrupa ve Amerika tabanlı kullanılabilir kredi kartları, DMT içeren en etkili uyuşturucunun evde nasıl yapılabileceği, etkili menzillere sahip bomba yapımını anlatan e-booklar, illegal (yasadışı) cep telefonu, bilgisayar, tv, ev eşyası alışverişleri ve satın alınan ürünlerin teslim alınmasını anlatan konular, kadın satın almak isteyen insanlar, doxbin yani bir çok diplomat, celebrity (tanınmış kişi) bilgileri, UFO'lar hakkında derinlemesine bilgiler ve Deep Web işkenceleri...

Ayrıca internetin karanlık yüzü olduğu gibi, Deep Web'inde karanlık yüzü vardır. O da Dark Web'dir. Dark Web, Deep Web'ten daha derindir ve devleti konularla bağlantılıdır. Bu gibi karanlık sitelerin tamamına Dark Net, yani Karanlık Ağ denilir.

Ne olursa olsun, Deep Web'e ve Dark Web'e girmeyi bile denemeyin. Çünkü orası vicdanın ve insani duygunun olmadığı bir yerdir. Kendinizi, sevdiklerini ve çocuklarınızı buradan uzak tutun.

Bilgi: Yazdığım bu kısa blog, hem kendi görüşlerimin olduğu hem de internetten edindiğim bilgilere dayanmaktadır. Detaylı bilgi için Google arama motorunu kullanabilirsiniz.

Daha fazlasını aşağıdaki linkle bulabilirsiniz:
darknet-deepweb-1500x750-1.jpg
  • Hahaha
İfadeler: 429723
Geri
Yukarı