Technopat no Yaiba

Yüksek-san yılbaşı günü şehire kömür satmaya gider. Ve o gün ki satış çok fazlaydı ama gece olmuştu. Neyse bir şey olmaz diyerek giderken Arkasından biri bağırır ''geceleri TurboX'cular çok fazla olur.'' Yüksek-san arkasına döner ve o adama der ''kimsiniz'' adam der ben bu kasabanın Rival300skullananbirisi'yim.Yüksek-san da onu dinler ver yarın sabah dağdaki evine geri döner. Bir anda kaskatı kesilir. Daha evine 10 metre vardır ancak şunu der ''kan kokusu var'' koşarak evine gider. Ancak gördüğü manzara onu parçalamış.
Ailesi TurboX'çular tarafından yenmiştir. Sadece kardeşi JR-san yaşıyormuş. Sırtında JR-san koşarak kasabanın doktoruna gitmeye çalışmış. Ancak yol karlı olduğu için giderken ayağı kayıp uçurumdan düşmüş. Ancak kar onu kurtarmış. Sonra kardeşini aramış en sonunda bağırarak bulmuş ''JR-san, JR-san'' Ancak kardeşi bir TurboX'cu olmuş.
Kardeşi ona saldırmak için üzerine koşarken bir adam belirmiş. Adam hızla koşup JR-san'a bir diz tekmesi indirmiş ve yakalamış. Bunun üzerine Yüksek-san ''dur! O benim kardeşim. Kimsen yapma.'' Adam ''Ben J3ss3-san Turbox katletme birliğindenim ve kardeşin bir TurboX'çu ve az daha seni öldürecekti'' demiş. Yüksek-san J3ss3-san'a yalvarmış yapma diye. Ancak J3ss3-san ''Benimle adam gibi dövüş'' demiş. Yüksek-san yerden taş ve baltasını alıp ağaçların arasında koşmuş ve J3ss3-san'a atmış. J3ss3-san kaçmış. Ancak Yüksek-san baltasını saklayarak J3ss3-san'a saldırmak için hızla koşmuş. Ancak J3ss3-san onun köprücüğüne dirsek atarak onu etkisi hale getirmiş. J3ss3-san bir anda bir ses duyar ve o tarafa bakar. Baltanın kendisine geldiğini görür ve başını eğer. Sonra Yüksek-sana bakarak ''Bu çocuk bana taşı atarken baltayı da attı. koşarken de elini saklamasının sebebi de elinde balta olduğunu sanmamı istemiş ne olursa olsun saldırmaya çalışmış. Bu çocuk çok cesur Hemen bunu ustaya söylemeliyim.'' demiş ve kartalı Radian'a emir vermiş ustasına söylemesi için. Onu görevlendirmiş. JR-san'ın ağzına insanları ısırmaması için bir bambu bağlayıp hızla orayı terk etmiş. Ve Yüksek-san'a bir not bırakmış Pastaliçikolata Galaksi'sinin en yüksek dağı olan Techno Dağına çıkmasını söylemiş. Ve Yüksek-san JR-san ile yola koyulmuş...
Umarım beğenmişsinizdir. 2 part yapacaktım ama 4-5 part yapmak istedim.

Yorumlar

Hocam sırf anime uyarlaması için bir blog açtım. Çünkü burada RedBall4 incelemesi yapacağım :D. Taşıyorum yazıyı kısaca.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
iBatuJR
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
894
Yorumlar
32
Son güncelleme

Eğlence kategorisindeki diğer girdiler

iBatuJR adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı