Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görev Yöneticisi'nde başlangıç kısmında "68" ve "015067C9-E934-45E8-9A0F-A54B77F7B28D" isminde 2 uygulama fark ettim. Daha önce böyle bir şey görmemiştim, crackli oyun ya da şüpheli bir dosya da indirmedim. Bunlar nedir, bilgisi olan var mı?
Blitz porgramı Valorant'ta istatiskleri görmemizi sağlıyor.
1 ay önce bu programı silmiştim.
Fakat bugün fark ediyorum ki program Görev Yöneticisi başlangıcında etkinleştirildi olarak gözüküyor.
Program ve özellikler kısmından bakıyorum Blitz adlı bir program yok. Çünkü sildim. Virüs mü, ekran...
Bu sabah bilgisayarımı açtığımda Görev Yöneticisi başlangıçta "cftmon" adında bir dosya buldum. Malwarebytes ile tarama yaptım ama bir sorun çıkmadı. Bu nedir?