Yeni profil mesajları

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Bu bayağı başka bir şey olmuş. Bot basanlara benzemezler bu arada, Türkiye birinciliğe direkt oturmuş.
Tartışma konusu önerisi var mı? Herhangi konu olabilir. Sizin için açayım. Millet ile tartışırız, konuşuruz.
TeamOFMind
TeamOFMind
Aklıma çok güzel bir konu gelmişti, lakin unuttum. Dinle alakalıydı.
  • Muhteşem
İfadeler: lieys
lieys
lieys
Aklınıza gelirse söyleyebilirsiniz. Bir de tarih bilginiz var mı, hocam?
TeamOFMind
TeamOFMind
Biraz. İnkılap tarihini çok severdim. Tarih konusu açarsanız katılırım yani 🙃
Hocam o şahısla uğraşmayın zamanında 8 kişi kavga etmiştik. NVIDIA ile sponsorluğu olan adamlar böyle savunma yapmıyor. Bırakın cahilliği ile kalsın.
  • Muhteşem
İfadeler: UmutMelihAkyol
Luvyan
Luvyan
Ne dediniz?
ahmttunc
ahmttunc
DLSS input lag yapıyor dedim diye muhtemelen, MFG'yi kastetmiştim. Adam satırlarca zırvaladı, onun dediklerine tek uyarı atmadılar. Sadece bana yazdığı hakarete uyarı attılar ancak. Nasıl dolduysa hala beni şikayet ediyor
Luvyan
Luvyan
DLSS yazdiysanız normal hocam ceza yemeniz şanssızlık olmuş, ben buna RX 6000 serisi FSR 4.0 modu ile DLSS niyetine kullanılır dediğimde bir zırvaliyordu onu görseydiniz muhtemelen hiçbir şey yazmamış bana derdiniz. 8 kişi laf anlatamiyorduk öyle söylüyeyim göz ardı edip geçin hocam.
Haftalık pazar fotoğrafı bırakayım. #82
🎮 Still Wakes the Deep
Still Wakes the Deep.png

📌 1975’te denizdeki bir petrol platformunda geçen, atmosferi güçlü bir korku, yürüyüş simülasyonu. Geliştiricisi olan The Chinese Room bu oyunda gerilim, çaresizlik hissi ve görselliği çok iyi yansıtmış. Hikaye fena değil, yaklaşık 4 saat sürüyor ve sıkmıyor. Mekanikler keyifli olsa da yer yer küçük bug’lar, zayıf ipuçları ve bazı noktalarda kolay atlatılan yaratıklar var. Optimizasyonu çok iyi değil. Buna rağmen deneyim akıcı ve oynamaya değer.
Geri
Yukarı