DLSS teknolojisini internet sitelerinde kullanmak

SuiCast

Kilopat
Katılım
16 Mart 2016
Mesajlar
2.441
Çözümler
3
NVIDIA DLSS teknolojisini Instagram ile entegre ederek, bazı pikselleri indirmeden ekran kartı sayesinde daha az internet kullanabiliriz. Teoride mümkün gibi düşünüyorum. Bu şekilde daha az internet kullanımı ile daha fazla anime cosplay takip edebilirim. Böyle bir şey mümkün mü? Bu uyarlanırsa upload siteleri milyonlarca dolar kazanır. Sadece basit bir ekran kartı taraması ile.
 
İroni bir konu mu, yoksa ciddi mi? Bizim aldığımız yazıların boyutları kilobaytlarla ölçülüyor, DLSS gibi önemli bir teknolojiyi bir kuruşun binde biri için kullanmak ekran kartına hakaret olur.
Milyonlarca fotoğraf taranıp ortaya çıkan kısımları Upload yapılırsa görüntü fazla bozulmadan boyut yarıya iner. İroni değil ironi olsaydı işaret koyardım veya mizah kısmına açardım. Yazılardan bahsetmedim teknoloji piksellerle alakalı.
 
DLSS'ten kastınız işin Anti Aliasing kısmıysa, web sitelerinde nasıl kullanılacağını anlamadım.

Milyonlarca fotoğraf taranıp ortaya çıkan kısımları upload yapılırsa görüntü fazla bozulmadan boyut yarıya iner.
Siz, fotoğrafları daha düşük çözünürlüklerle paylaşıp, daha sonradan upscale edilmesi gibi bir durumdan mı bahsediyorsunuz? Bu olabilir, mantıklı da. Ama DLSS ile pek de bir ilgisi yok, tek ortak yanı iki işte de AI kullanılabileceği ya da upscale kısmı.
 
Siz, fotoğrafları daha düşük çözünürlüklerle paylaşıp, daha sonradan upscale edilmesi gibi bir durumdan mı bahsediyorsunuz? Bu olabilir. Ama DLSS ile pek de bir ilgisi yok, tek ortak yanı iki işte de AI kullanılabileceği.
Bu teknoloji tek kenar yumuşatma değil tahmini pikselde atıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı