500-600 TL PSU tavsiyesi

CV650 almanızı tavsiye etmem, en mantıklı seçim Pylon 650W veya Cooler Master MWE olur. Pylon biraz daha iyi bildiğim kadarıyla. @RPM
Hocam CV650 niye tavsiye etmiyorsunuz. Pylon'un düzenleme biçimi Double Forward olması bir dezavantaj mı. MWE için %1 ise belirttiğiniz gibi kalite farkı o fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum. MWE Bronze bütçe artırırsam, artıramassam Pylon mantıklı yani. Başka alternatifler var mı Gigamax gibi mesela.
 
Attıklarınızdan en iyisi XPG Pylon. Alternatif olarak bu modele de bakabilirsiniz %1 kadar daha iyi XPG Pylon'dan.
Bu model Pylon’dan biraz daha sessiz diye biliyorum.
 
Hocam CV650 niye tavsiye etmiyorsunuz? Pylon'un düzenleme biçimi Double Forward olması bir dezavantaj mı? MWE için %1 ise belirttiğiniz gibi kalite farkı o fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum. MWE Bronze bütçe artırırsam, artıramassam Pylon mantıklı yani. Başka alternatifler var mı Gigamax gibi mesela.
Gigamax daha ucuz olduğu sürece alınmaz, Pylon daha iyi. CV650'yi tavsiye etmememin sebebi ise fiyatını hak etmiyor olması. VS serisinin yenilenmiş halinden bahsediyoruz sonuçta. Bulunduğu fiyata bakılırsa Pylon'un Double Forward olması dezavantaj değil. Pahalı bir topoloji sonuçta.
 
Hocam Topoloji ve Düzenleme farkı hakkında bilginiz var mı? 50 TL vermeye değer mi Double Forward yerine LLC almak için.
DC to DC düzenleme var. Double Forward çok kötü bir topoloji değil. Aradaki farka değmez diye düşünüyorum LLC’nin de bazı dezavantajları var zaten.
 

Geri
Yukarı