Anime indirmek ve izlemek için site önerisi

Hocam Türkanime'de hangi playerı kullanıyorsun? Odnoklassniki ve Sibnet genelde en sorunsuz olanlar oluyor.

Dizimob1 vardı bi' aralar. Oradan indiriyordum hep. Şu anlar çok reklam var galiba orada.

Odnoklassniki son bir iki gündür donuyor. Ondan önce 720p çözünürlükte sorunsuz izliyordum. 480p izlemek zorunda kalıyorum artık öyle tadı çıkmıyor. Dafflix adında bir siteye girdim orada daha az donuyor. İndirme konusunda Sibnet'ten falan indiriyordum, ama boyutu 300 MB falan oluyordu. Anime Kulesi adlı siteye baktım, 150 MB falandı.

Sibnet arada bir donuyordu. Mail falan. Yani neyi açsam donuyor. İnternet bu kadar mı kötü anlamadım vallahi. 720p izleyemiyorum adam akıllı. Sitede reklam falan da var bu yüzden olabilir mi diye düşündüm.

Ama dediğim gibi Dafflix güzelmiş arkadaşlar. Daha az donuyor. Az önce en fazla 2-3 donma falan yaşadım.
Trainanime 3 sezonluk anime izledim hiçbir şekilde sorun olmadı. Sibnet bayağı iyi çalışıyor onla hiç donmadı.
Orası da çok reklamlıydı sanki. Birde siteye girerken şey istiyordu. Doğrulama gibi bir şey.
 
Hocam Türkanime'de hangi playerı kullanıyorsun? Odnoklassniki ve Sibnet genelde en sorunsuz olanlar oluyor.

Dizimob1 vardı bi' aralar. Oradan indiriyordum hep. Şu anlar çok reklam var galiba orada.
Ayrıca en kalitesizleri de onlar. Türkçe için indirme yolu pek yok. Nyaa.si'den torrentle altyazı bulursan planetdp ya da turkcealtyazi.org'dan bul.
 
anime deposu diye bir site var hayatımda böyle site görmedim yemin ederim içinde her şey var resmen her şey ve öyle bir admini varki mesela yoruma 1970 yapımı animeyi getirir misin yazıyorum max 2 haftada onuda ekliyor. videoları iyi sıkıştırdığından dolayı çok az yer kaplıyor telefonda mega uygulamasını kullandığımdan dolayı bazı animeleri ekstradan megaya eklermisin diyorum admine onuda ekliyor falan net en iyi anime indirme sitesi
bu arada animeleri indirerek izlemek çok zaman kazandırır özellik uzun shounen serilerde boş sahneleri tıkır tıkır geçip izlemek çok iyi oluyor
 
Türkanime.net ve tranimeizle iyidir. İndirmek için video yakalayabilen tarayıcı kullan yeter biraz araştır bulursun. Bilgisayarda eklentiler bile hallediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı