Takas Rocket League Stranger Things eşyaları

:(

Güzel item umrumda değil açıkçası. Çöp item dediğimiz itemleri alıyorum topladığım için. Onlarda varsa tabi, ekleyebilirsin.
Hocam kırmızı Glitch var roket izi.
1615439216025.png
 
Alıcıya bağlı. Sadece Rocket için alıyorsa değerli olabilir. 30-40 TL falan. Rocket harici oyunlarda varsa ve Rocket oynamayan birini için bu DLC'lerin bi' önemi olmaz. Hesabınızın linkini atın daha net olur.
Sadece Rocket olarak ne kadar olucağını merak etmiştim, azmış. Ben de baya değerli sandım DLC'ler kalktı diyince. Hesabın linkini atamam. Sonra nickimi report ediyorlar. Daha önce 2 kere nickimi report ettikleri için ban yedim. İtiraz ettim, kabul ettiler. Sonra saolsun Technopat Sosyal'dekiler gene report etti, bu sefer itirazı da kabul etmediler nick değişmek zorunda kaldım.
 
Sadece Rocket olarak ne kadar olacağını merak etmiştim, azmış. Ben de baya değerli sandım DLC'ler kalktı deyince. Hesabın linkini atamam. Sonra nickimi report ediyorlar. Daha önce 2 kere nickimi report ettikleri için ban yedim. İtiraz ettim, kabul ettiler. Sonra sağ olsun Technopat Sosyal'dekiler gene report etti, bu sefer itirazı da kabul etmediler nick değişmek zorunda kaldım.
Anladım sorun değil. Evet kalktı fakat çoğu oyuncuda var veya umursamıyor. Satanlarda çok olduğu için ucuza bulunuyor.
 
Hocam Rocket League mobile çıktığında oradada trade olacak galiba.
 

Geri
Yukarı