Emir15
Picopat
- Katılım
- 24 Ocak 2021
- Mesajlar
- 207
Sırf hilelerden dolayı artık 5 aydır Valorant oynuyorum. Ama nedense CSdeki vuruş hissini özlüyorum.
Bende o keleşle adama attıgım hsyle Valorant'taki vandalla adama attıgım HS hiçbir değil.
Sırf hilelerden dolayı artık 5 aydır Valorant oynuyorum. Ama nedense CSdeki vuruş hissini özlüyorum.
İki tanesi mevlana wh aimbot açıp takılıyorlardı.
21 level olarak da kolayca seçkin olabilir, şahsen 2 tane CS hesabım var 2'side seçkin.Seçkin al kardeşim. Zira ben seçkindeyim. Ne hile var ne başka bir şey. Zaten kimsenin seçkin alıp da hile açacağını sanmıyorum
21 Level olarak da kolayca seçkin olabilir, şahsen 2 tane CS hesabım var 2'side seçkin.
Şu "mevlana" hilesi belki 15 seneliktir. Bu ismi de ilk kim koyduysa tebrik etmek lazım her okuduğumda gülüyorum. 1.6 zamanlarında mevlana ile Speed hack kombinasyonu yaparlardı daha silah alamadan ölürdün.
Hile olmadığı halde banlanan kişiler varken göstere göstere hile kullananların banlanmaması hoş bir durum değil. Valve'nin sisteme bir çeki düzen getirmesi gerekiyor.Bu 2. başlığım sadece yoldaş oynuyorum şu oyunda onda bile hile geliyor ya bir de elini kolunu sallayarak oynuyorlar hiç dert etmiyorlar ban yerim hesap Prime bir şey olur 10 birim para olunca tabii yurtdışında.
Valve'ın Source motorundan kurtulma vakti geldi de geçti.Bence Valve'nin yeni bir CS oyunu çıkarma vakti geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.