Aternos hackerleri

  • Konuyu başlatan charm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 7B
Arkadaşlar, şu 1 haftadan beri üç hacker grubu Aternos'da hep bize saldırıyorlar. Bu üç grubun adı soulflytr, mchacks, anykeny. Mchacks bu gün sunucumuza gelip bot bastılar ve sunucuyu kapattılar, anykeny konsoldan duyuru yaparak bizi serverden atıyor aynı şey soulflytr de yapıyor ve bu durumdan gerçektende sıkıldık ne yapacağız? Bu konu hakkında arkadaşım paranoyak oldu chata ne zaman bir şey yazılsa hacker zannediyor arkadaşlarım IP adreslerimizi alacak diye korkuyor.

Eki Görüntüle 914285

Eki Görüntüle 914286

Aternos kötü minehut kullanın.
 
Benim de arkadaşlar ile sunucu hacklenmişti. Yapacaklarımız şunlar 2fa açıyorsunuz, şifrenizi sağlam yapıyorsunuz ve en son kapat diye bir şey vardı ona basıyorsunuz. Benim başıma başka biri gelmişti ama tam bir salaktı. İsmini Killer yapıyor bizi sunucudan atıyor şifreyi de Killer yapıyordu.
 
Aternos paneli için passthrough yontemi bulmuş olabilirler, bot olayı zaten kolay bir şey, aranızdan biri ip adresini veriyor olabilir veya konsolu. İP adresi ile bir şey yapmazlar, bununla ilgili bir şey yapabileceklerini söylerler ise tehdit olur ve dava açmaya hak kazanırsınız. Modemlerinizi resetleyin, dünyalarınızı indirin ve yeni server açın, ikinizde bilgisayarınızı Kaspersky ile taratın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı