PC için USB blutooh 5.0 önerisi

Lexix

Megapat
Katılım
3 Kasım 2015
Mesajlar
968
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve anakartımda Bluetooth özelliği bulunmuyor. Ucuz bir çözüm olması için USB Bluetooth adaptörü almayı düşündüm fakat birkaç yerde USB adaptörlerin ısınıp bağlantı sorunları olduğunu yazmışlar.

Kısacası bilgisayarımda Bluetooth 5.0 kulaklığımı kullanmak istiyorum. Ucuz bir çözümü var mı? Ürün önerilerinizi bekliyorum.
 
Ürünü birkaç gün kullandıktan sonra deneyimlerini buraya yazabilir misin? Uzun kullanımda sıkıntı olmazsa ben de alabilirim.

Tabii ki hocam.
hocam 4 gündür kullanıyorum ve bir kez bile kopma olmadı. ama bilgisayarınızda cd rom olması gerek driver kurmazsanız ürün çalışmıyor onun haricinde üründen çok memnunum herkese tavsiye ederim
Ürünü birkaç gün kullandıktan sonra deneyimlerini buraya yazabilir misin? Uzun kullanımda sıkıntı olmazsa ben de alabilirim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı