kade
Hectopat
- Katılım
- 24 Kasım 2020
- Mesajlar
- 2.423
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 19
6 diyor. Her insanın kafası sayısala çalışmaz.Hocam 5. sınıf. Nasıl yok öyle bir şey? 5. sınıfı ben de okudum, biliyorum yani.
6 diyor. Her insanın kafası sayısala çalışmaz.Hocam 5. sınıf. Nasıl yok öyle bir şey? 5. sınıfı ben de okudum, biliyorum yani.
Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zamanAnnemde kızıyor.
Tamam onlara söylerim.Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zaman![]()
Harbiden, bazıları sokakta görse bıçaklayacakmış gibi şeyler yazmışlar.Rezalet denir mi sanki oyun falan yorumluyorsunuz.
6. Sınıfta minimum 85 almak gerekir. Sınavlar hep çok kolaydır. Eğer özel okulda okunuyorsa daha da kolay.Rezalet denir mi sanki oyun falan yorumluyorsunuz.
Abi kafamı dağıtmak için bir oyun oynasam üzüntüm falan geçer mi?Allah Allah. Çalışıp da düşük not alan arkadaşlarına söyle o zaman![]()
Ek olarak, çocuk büyüklerinden manevi destek beklemese zaten buraya gelmez. Anticilik yaparak laf yapan siz gibi duruyorsunuz bu denklemde.Annene babana arkadaşına söyle kardeşim. Bunlardan fayda gelmez. Anca laf ederler.
Pardon yanlışlıkla 5 yazmışım ama 6'da olsa kafası çalışmasa bile her gün 3 saat çalışma ile 100 alır.6 diyor. Her insanın kafası sayısala çalışmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.