Rampage PSU'lara neden ön yargılısınız?

  • Konuyu başlatan DKB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1B

DKB

Hectopat
Katılım
15 Aralık 2020
Mesajlar
1.623
Çözümler
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Neredeyse 1.5 yıldır Rampage 650W PSU kullanıyorum ve çok mutluyum. Üstünüde internette hiç şikayet yok sadece eline bilgisayar geçen herkes konu altına C4 resmi ve bomb has been planted videosu atıyorlar. Konu altına gelipte 1 ay sonra üzülürsün falan yazmayın tamam en iyi marka değil ancak öyle hemen patlıyormuş gibi konuşuyorsunuz artık cidden sinir oldum ve konu açtım umarım biraz ön yargınızı giderirsiniz. En azından yeni modeller için.
 
Rampage adını ürünlerin üstüne etiket olarak vuran bir firma. Malzeme kalitesi olması gerektiğinden kötü. Göz boyama sanatlarında ustalar. Teknoloji şans işi olduğu için alıcıya kalmış bir seçenek alıp veya almamak. Sadece siz memnunsunuz diye memnun olmayan kullanıcıları hiçe sayamaz kimse. Kullandığınız ürünlerin incelemesini sunarsanız daha sağlıklı olur.
 
Sizde sorun yok diye kimsede olmayacak diye bir şey yok. Anlayın artık şunu.

Nasıl şikayet yok? Kaç tane konu görüyorum. Rampage PSU'dan duman çıkıyor ve benzeri.
Ayrıca C4 falan espiri. Güm diye patlamıyor.

Tabi ki her üründe sorun olacak değil. Ama ihtimali diğer PSU'lara göre yüksek. Hatta bazı iyi modelleri de var.
 
Sizde sorun yok diye kimsede olmayacak diye bir şey yok. Anlayın artık şunu.

Nasıl şikayet yok? Kaç tane konu görüyorum. Rampage PSU'dan duman çıkıyor ve benzeri.
Ayrıca C4 falan espri. Güm diye patlamıyor.

Tabi ki her üründe sorun olacak değil. Ama ihtimali diğer PSU'lara göre yüksek. Hatta bazı iyi modelleri de var.

Sizin dediğiniz şikayetlere baktım çoğu yok kasaya vurdum ya da kasa düştü gibi şikayetler var. Tabii ki sorun çıkabilir. Tabii ki şu an Corsair ile karşılaştırmıyorum ancak Corsair’de de şikayetler var. Yanlış anlamayın ama Corsair tabii ki çok iyi bir marka ama Rampage üzerine çok gereksiz boş şikayetler gördüm ve alacak varsa o kadar fazla endişelenmesin, onu demek istedim.
 
Efendim bizim önyargımız içindeki ekipmanlardan dolayı. İyi korumaları ve kondansatörleri yoksa öneremeyiz.
Rampage PSUların sadece bir tanesi iyi. Onu da zaten marka hakkındaki genel durumlardan dolayı önermeyiz.
 
Önyargılı değiliz kötü olduklarını biliyoruz. Korumaları kötü tek bir şanssızlık ile çöpe atılacak bir ürünü neden önerelim?
 
Rampage PSU patlayınca genel olarak bileşenlere zarar verebiliyor ve patlama oranı daha yüksek, onun yerine FSP, Cooler Master, Corsair, Seasonic gibi markalarda patlama oranı aşırı az ama patlasa bile güç kaynağından diğer bileşenlere bir zarar doğmuyor. 5700XT'li gibi yüksek Watt çeken bir sisteme asla böyle bir güç kaynağı takmam, az güç çeken sistemlere belki olabilir ama bu nedenlerden dolayı tercihim her zaman bu markalar oluyor. (FSP AHBC gibi kötü modeller hariç.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı