Bully: Scholarship Edition hata vermeden oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

128633

Megapat
Katılım
20 Ağustos 2016
Mesajlar
33
Merhaba oyunu oynarken hiçbir hata vermeden direkt olarak oyunu kapatıyor. Oyuna girdikten 5 dakika sonra da olabiliyor 1 saat sonra da. Rastgele bir şekilde hiç hata vermeden direkt oyunu kapatıyor. Oyun orijinal.

Process Monitor ile hata raporu oluşturdum ama ne zaman kapandığını tahmin edemediğimden arkada sürekli çalıştırdım 22:09 civarında kapandı.
Process Monitor hata raporu:
 
Ek olarak Process Monitor raporunun başı eksik. Önce raporlama başlatılmalı ve sonra oyun açılmalı. Sanırsam konu sahibi önce oyunu açıp sonra raporlamayı başlatmış. Verilen Patch'e rağmen çalışmazsa yeni bir rapor oluşturup tekrar paylaşın.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan yapabilirsin.


Konuyu tekrar açtım kusura bakmayın bu patchi bende yaptım fakat bu sefer de 30 FPS kitleniyor dikey eşleştirme açık.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı