Wise Care 365 ile kayıt defteri temizlenmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rusya

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2021
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Wise Care 365 ile kayıt defteri temizleme yaparsak bir şey olur mu?
 
CCleaner tavsiye ederim. Kaç yıl Free sürümünü kullandım, beğendim gittim Pro sürümünü satın aldım. Gerçekten arka planda kendini hissettirmeden çalışıyor, güncellemesi çıkınca kendini otomatik güncelliyor. Sen hiçbir şey hissetmiyorsun, o kadar sessiz çalışan harika bir program,

Wise Care'ı da tavsiye ederim, hiçbir şey olmaz. Bu gibi programlar bilgisayar açısından faydalı ve böyle programlar kolay açılmıyor, ne emekler vererek açılıyor.
Gereksiz o programlar.
He he en iyisini siz biliyorsunuz zaten. Gereksiz olsa kim kullanırdı? Şirketlere yatırım kim yapardı? Bu işler hadi kalk gidelim, şöyle temizleme programı çıkaralım diye akla hizmet yapmıyorlar. Adamlar şirket açıyor ve o şirketlere yatırım yapanlar var. "Gereksiz o program" demek çok yanlış, adamlar emek dökerek o programları bize sunuyor. Bunun farkında olalım. Dediğin gibi gereksiz olsaydı şu an o şirketler çöküşteydi. Belki de kapatıyorlardı şirketi, gerçekten yorum yaparken düşünerek yapın.
 
Wise Care 365 kullanabilirsiniz. Kendim kullandım gayet iyi. Temizlik programlarında aralarında en zararsız olanı.
 
Bu tür programları büyük bir umutla ve deneysel yaklaşımla birkaç defa kullandım ve sonuç hepsinde aynı oldu. Programın çalışmasından sonraki ilk birkaç saat bilgisayarın gerek komut tepkisinde gerekse belleğinde olumlu etkiler fark ediliyor ama daha sonraki zamanlarda ise bilgisayarın çökmesine varacak kadar önemli sorunlar oluşa-biliyor. Bilemiyorum belki programın uygulama ayarlarının profesyonelce seçilmesi gerekiyordur ama şu var ki kullandığınız çok farklı programları gereksiz veya zararlı olarak algılama eğilimi gösterebiliyor ve o programları kaldırmaya veya o programların kullanım ayarlarını değiştirmeye çalışırken işletim sisteminin temel dosyalarını ve genel sistem kararlılığını bozarak bilgisayarın çökmesine yol açabiliyor. Bu nedenle bu tür programları kullanmak yerine kullanım tarzına ve bilgisayarının kapasitesine göre altı ay ile bir yıl arasındaki bir süre zarfında bilgisayarını önce yedekleyip sonra sıfırlayarak yeniden kurulumu öneririm ama elbette karar senin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı