CS:GO Neden Oynanmaz?

  • Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 11B
Her gün çıkan hileleri geç, birkaç yıllık hileler bile hâla nasıl overwatch’a düşebilir? Yere bakan bir hileyi tespit etmek için nasıl olur da insan denetimi gerekir?

Spinbot hilesini kastediyorsan, spinbot kullananlar zaten maksimum 5-6 gün dayanıyor yasaklama almadan. Overwatch'a düşme olayı ise şöyle işliyor; kısa bir süre içinde birçok kez raporlanıyorlar. Ki bu raporlara zaten 150 kişi civarı bakıyor. Yasaklama alması kaçınılmaz zaten. Hazır konusu açılmışken söyleyeyim, ''6 ay önce spinbot kullandım, hala yasaklama almadım.'' diyen tipler ise, 1 veya 2 kere kullanmıştır, rapor almadıysa ve VAC sistemi hala hileyi tespit edememişse yasaklama almaması muhtemel zaten. Hile yazılımına göre değişiyor ne zaman yasaklama alacağı.

Bu sözün banaysa emin ol çok yanlış.

Sözüm direkt olarak sana değil, her oyunda bu kitleden var. Örnek gösterdim.

Dostum aimim karşımdakilerden iyi, oyuna aşinayım basbaya karşıma kendi oyunculuğumda en fazla bir elin parmağını geçmeyecek oyuncular gelmiştir, kaybettiğim maçların neredeyse tamamı hile sonucu loselar.

Bu biraz kendini yüceltmek oluyor. Karşındakinin senden iyi olup olmadığını nereden bilebilirsin ki? Kaybettiğim maçların tamamı neredeyse hile sonucu oldu demişsin. Bu imkansız. İlla ki sizden iyi bir takım her zaman olacaktır ve sizi yenecektir.

Evet anlamadığını varsayarak tekrar söyleyeyim güvenli modda elin MSI AfterBurner’ı çalışmazken nasılsa spinbotlar MM’de cirit atıyor 😆 👍

Anlamadığım bir şey yok. Güvenli mod konusunda katılıyorum sana. Eski sistem daha iyiydi. Güvenli mod'u kapatıp rekabetçi oynamışlığım var. Hiçbir şey fark etmiyor emin ol. Afterburner'ı kullanmak istiyorsan kapatıp öyle çalıştır.
 
Bu biraz kendini yüceltmek oluyor. Karşındakinin senden iyi olup olmadığını nereden bilebilirsin ki? Kaybettiğim maçların tamamı neredeyse hile sonucu oldu demişsin. Bu imkansız. İlla ki sizden iyi bir takım her zaman olacaktır ve sizi yenecektir.
Zaten neredeyse diyorum, karşıma “SMURF” nickli bir kişi gelmişti adam cidden çok fena vuruyordu uzun süre hile olup olmadığını düşündüm. Ama suçlamadım, illa kaybettim ama 1-2 kere, abarttığımı düşünüyorsan en kısa sürede 5 tane falan (row olarak) maç atar kaç tane hile geldiğini gösterebilirim, yoldaşta.

Dediğim gibi karşıma bu ligte beni yenebilen fazla kişi daha rakibe çıkmadı. Ki bu anormal de değil, adamların aimleri o ligin seviyesinde, bu küçümseme değil gerçek. Kendim Valorant’ta Immortalım, CS 1.6’da uzun bir geçmişim var o kadar olsun.

Yanlış anlamayın ego ya da küçümseme falan değil.
 
Spinbot hilesini kastediyorsan, spinbot kullananlar zaten maksimum 5-6 gün dayanıyor yasaklama almadan. Overwatch'a düşme olayı ise şöyle işliyor; kısa bir süre içinde birçok kez raporlanıyorlar. Ki bu raporlara zaten 150 kişi civarı bakıyor. Yasaklama alması kaçınılmaz zaten. Hazır konusu açılmışken söyleyeyim, "6 ay önce spinbot kullandım, hala yasaklama almadım." diyen tipler ise, 1 veya 2 kere kullanmıştır, rapor almadıysa ve VAC sistemi hala hileyi tespit edememişse yasaklama almaması muhtemel zaten. Hile yazılımına göre değişiyor ne zaman yasaklama alacağı.

Benim arkadaş 3 aydır veya daha fazla yıl da olabilir her oyun spinbot oynuyor. Hala ban yemedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı