Gigabyte GA-945PL Windows 8.1 Format Atarken Boot Sorunu

lastseconds21

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • İşlemci: İntel Pentium E2220 2.40GHZ
  • Anakart: Gigabyte GA-945PL-S3P
  • Güç Kaynağı: Codegen 450W PSU
  • 2 GB DDR2 RAM
  • SAMSUNG 160 GB 7200RPM HDD

Yukarıda belirttiğim masaüstü bilgisayarıma format atmak için Sosyal'den Windows 8.1 iso dosyası indirip rufus yardımıyla usb belleğe yazdım. BOOT menüsünden ve BIOS'tan ayrı ayrı USB bellekle BOOT etmeye çalışsam da hep resimdeki ekranla karşı karşıya kaldım. Laptopuma format atmayı denerken hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

7oDv4m.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığını usb portu bozuk olabilir kasanın arka kısmındaki portları kullanmayı deneyin. Aynı usb belleği başka bir bilgisayarda çalıştırdım demişsiniz büyük ihtimalle portlarla alakalı bir sorun diye düşünüyorum.
 
arkadaşlar ga-945pl-s3 bu anakarttan bendede var usb den format atmak için rufus programıyla oluşturdugunuz bootlu usb yi pc ye tak yeniden başlat del tuşu ile biosa gir hard disk boot priority den usb ni gör ve en üst sıraya al f10 yap y de çık prees usb diye ilet göründügünde her hangi bir tuşa bas yani usb ile devam et demiş oluyorsun winlogosu görünür 10 dakika falan sabret bekle kurulum başlar format işi bitince gerekirse aynı yarden harddiski başa alıp f10 yapabilirsin herkeze saygılar
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı