RX 9060 XT alınır mı?

sxlnis

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben yakın zamanda RX 9060 XT almak istiyorum fakat aklımda RTX 5060 Ti alma fikri de var. Aradaki fiyat farkına değer mi? Çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Sadece arada sırada CS2, FiveM gibi oyunlar oynuyorum. Hangi kartı almalıyım?

Bütçeniz yoksa ve zorlayacaksanız aradaki fiyat farkına değmeyecektir. 9060 XT 16 GB yeterli bir kart, alabilirsin.

Bütçeniz yoksa ve zorlayacaksanız aradaki fiyat farkına değmeyecektir. 9060 XT 16 GB yeterli bir kart, alabilirsin.

Bütçeniz yoksa 9060 XT 16 GB alabilirsiniz. Arada fiyat farkı kadar yüksek bir performans farkı yok.

Bütçe konusunda pek sıkıntım yok RTX 5060 Ti alabilirim fakat aradaki fiyat farkına göre performans farkının az olduğunu düşünüyorum sadece gördüğüm kadarıyla RX 9060 zt CS2 gibi baxı oyunlarda kötü performans veriyormuş.

Merhaba ben yakın zamanda RX 9060 XT almak istiyorum fakat aklımda RTX 5060 Ti alma fikri de var. Aradaki fiyat farkına değer mi? Çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum. Sadece arada sırada CS2, FiveM gibi oyunlar oynuyorum. Hangi kartı almalıyım?
Sanırım kartı kullanalı yaklaşık 10 gün oldu ve almadan önce bu soru üzerinde kafa yordum ve tercihimi 9060 XT 16GB den yana kullandım.
Alırken epey korkuyordum, 6500 XT gibi bir faciadan kurtulup 1660 Super in rahatlığına alışmış biri olarak risk aldım denebilir.
Ama karttan ciddi anlamda memnunum,bende 4K televizyon var ve 2K 60FPS sabitleyerek oynadığımda kesinlikle donma, lag veya görüntü yırtılma sorunu yaşamıyordum.
Hatta bazı oyunlarda (FH5,PUBG,CS2,GTA5) 4K çözünürlükte 55-60 arası değerler alıyorum,şu ana kadar çıkan oyunları rahat oynatır ondan eminim
Aklım hiç 5060 Ti da kalmadı benim,ama bütçe rahatsa 5060 Ti(ama nolur 16GB) alabilirsin,ikisi de asla üzmez kartlar.

Hayırlı olsun,benimkinde şu an maşallah hiçbir sorun yaşamıyorum
Sapphire Pulse modelinde şikayetler var nedense, kartın BIOS u mu farklı neyin nesi bilemiyorum ama Gigabyte dan sorun yaşamadım
Ama yazıda da belirttim,kartı kurarken temiz format ile kur. İlk başlarda benim kart da bocalamıştı ve o korkuyu anlarsın sen, baya tedirgin olmuştum
Oyunları yedekleyip sıfırdan bi kurdum,şimdi cayır cayır çalışıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı