Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

TLOU2 gelene kadar dünyanın en çok ödül alan oyununa balon demek bilgisayarında LoL dışında oyun olmayıp laf atmaktan başka bir şey değildir. Balon diyenler ya Rockstar partizanı ya oyundan anlamıyorlar ya da LoL'den başka oyun oynamayıp bütün oyunlara balon diyen tayfa. 2 dakika açıp oynadıkları bile şüpheli. El insaf diyeceğim ama yan görevleri bile kaliteli oyuna balon diyenler de ne insaf ne de akıl vardır.
 
Ben şuna eminim sadece Blood and Wine'da görülen Syanna karakterinin bile karakter derinliği Arthur Morgan'dan fazladır. Oyun çok detaylı olabilir ama hikayenin kalitesi, işlenişi ve görev sayıları olarak Witcher 3'ün yanından geçemez.
Güldürdü.
Savaş mekanikleri kötü diye dünyanın en balon ve kötü oyunu mu oluyor 🤣🤣🤣
Öyle bir şey demedim. Dünyanın en balon veya kötü oyunu değil ama abartılmış bir oyun.
 
Güldürdü.

Öyle bir şey demedim. Dünyanın en balon veya kötü oyunu değil ama abartılmış bir oyun.

O zaman LoL de abartılmış bir oyundan fazlası değil. Savas mekanikleri kötü diye abartılmış bir oyun ise LoL'de hiçbiri yok o zaman ben de LoL'e balon diyorum
 
LoL iğrenç ötesi bir oyun zaten, buna itiraz etmiyorum.

Dünya'da en çok ödül alan 2. oyuna kötü demek akıl işi değildir. Ya ödül verenler işi bilmiyor ya da siz eleştirmek için eleştiriyorsunuz. RPG oyununa çok karışık diye eleştireni de ilk defa görüyorum.
 

Geri
Yukarı